Philips Avance HR1922 review

De Philips Avance HR1922 is een van de meer hoogwaardige producten van het bedrijf en heeft tal van verleidelijke functies, zoals ‘FibreBoost-technologie’ (waarmee meer pulp in je sap komt), een snelle pre-clean-functie en een extra brede toevoerbuis voor grote stukken fruit en groenten. Kan deze dure Philips-sapcentrifuge een glas van de beste kwaliteit leveren? Lees onze Philips Avance HR1922 review om erachter te komen.

Philips Avance HR1922 review:

Positief
  • Geweldige allround sapcentrifuge
  • Vooral goed voor groentesap
  • Makkelijk om te reinigen en assembleren
Negatief
  • Toevoerbuis niet zo wijd als geadverteerd, maar zal desalniettemin nog steeds ruimte bieden voor de meeste hele stukken fruit

Vergelijk prijzen nu bij:

Wat is de Philips Avance HR1922?

Een 1.200W sapcentrifuge uit het premium assortiment van Philips, met twee sapinstellingen. Een produceert een soepelere, helderder sap, de andere geeft een sap met meer pulp. Dit is de ‘fibre-boost’-instelling, aangezien de dikkere, pulpachtige dranken meer vezels van het originele fruit en de groente moet hebben.

Philips zegt dat je deze sapcentrifuge in een minuut schoon kan maken. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en het apparaat is voorzien van een pre-clean-functie, zodat je hem voor en tussen gebruik kunt spoelen. Dit kan handig zijn als je van een groentesap overschakelt naar een fruitsap en geen resten van de andere soort wilt hebben.

Het netsnoer is iets langer dan een meter en kan onder het apparaat worden gewikkeld.

De ‘XXL’-toevoerbuis heeft een diameter van 6,2 cm, in plaats van de geclaimde 8 cm. Net als bij vorige Avance modellen komt dit door een lange interne punt die de aandrukbuis door de trechter begeleidt. De trechter is echter nog steeds aardig groot en zou normaal gesproken ruimte moeten bieden voor kleine hele stukken fruit, zoals appels.

Hij wordt geleverd met een garantie van twee jaar.

Waar is hij goed in?

Voldoende; deze sapcentrifuge deed het goed tijdens al onze testen in deze Philips Avance HR1922 review. Het is een uitstekende optie als je een hoop groentesap maakt, aangezien hij vooral op dit gebied echt beter presteerde dan andere sapcentrifuges.

Je kan hem makkelijk uit elkaar halen en reinigen en daarnaast kunnen alle onderdelen die contact maken met het voedsel in de vaatwasser gedaan worden. De tuit drupt ook niet na, dus je zal geen vervelende vlekken op je aanrecht krijgen.

Waar moet je op letten?

Afgezien van de kleiner dan beweerde trechter is er weinig waar je over zal kunnen vallen. Daarnaast is de Avance niet zo stil als Philips beweert, maar het geluidsniveau is nog steeds relatief laag. Je zal zeker niet doof worden en nog steeds gesprekken op een normaal geluidsniveau kunnen voeren.

Philips Avance HR1922 Review sapcentrifuge

Conclusie van deze Philips Avance HR1922 review

Deze sapcentrifuge presteerde erg goed tijdens al onze testen en daarnaast konden we hem na gebruik ook heel makkelijk schoonmaken. Als de prijs binnen je budget valt, dan is hij zeker het overwegen waard.

Vergelijk prijzen nu bij:

9Expert Score
Geweldig allround sapcentrifuge

De Philips Avance HR1922 is een hoogwaardige sapcentrifuge met veel verleidelijke functies en een brede toevoerbuis, maar kan desondanks wel geweldig allround sapcentrifuge zijn en makkelijk te reinigen en assembleren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo