Philips Viva HR1855 review

De Philips Viva HR1855 is onderdeel van de Viva-collectie van het toonaangevende bedrijf. De prijs is lager dan de Avance-serie, maar kan deze sapcentrifuge daardoor wel dezelfde hoge standaard behalen die we van Philips gewend zijn en kan hij makkelijk onderhouden worden? Je ontdekt het in deze Philips Viva HR1855 review.

Plus- en minpunten in een oogopslag

Positief
  • Presteert uitstekend
  • Makkelijk om te gebruiken en schoon te maken
Negatief
  • Lekt
  • Schoonmaken is makkelijk, maar duurt langer dan beweert

Dit is wederom een geweldige sapcentrifuge van Philips. Hij is erg snel, maakt goede sap en haalt het maximale uit je fruit en groenten.

Vergelijk nu prijzen bij:

Wat is de Philips Viva HR1855?

Een betaalbare sapcentrifuge van Philips. Hij is ontworpen om gemakkelijk te reinigen, met een ingebouwde pulpreservoir en glad afgerond ontwerp. Volgens Philips kan je het apparaat binnen een minuut schoonmaken en produceert hij maximale sap zonder veel gedoe.

In tegenstelling tot de Philips Avance modellen die we hebben getest, heeft dit model maar één snelheidsinstelling.

Waar is hij goed in?

Het is een geweldige allrounder en presteerde tijdens onze Philips Viva HR1855 review het beste van alle vergelijkbare modellen. De sap is heerlijk soepel en hij is vooral goed in het creëren van sinaasappelsap. Hij is snel en haalt veel sap uit de voedingsmiddelen, zelfs groenten.

Geluid is geen probleem met dit model en je kan hem eenvoudig en logisch in elkaar zetten.

Het schoonmaken duurt wel langer dan een minuut – tenzij je oppervlakkig spoelt – maar het is nog steeds makkelijker dan andere modellen die we hebben getest. Al het vruchtvlees komt in de interne container terecht, die gladde randen heeft waardoor je hem makkelijk met de hand schoon kan maken.

Waar moet je op letten?

Zoals je zou verwachten met zo’n snelle sapcentrifuge, bevat de sap een hoop schuim, maar de kan heeft een ingebouwde schuimscheiding voor personen die liever geen schuim in hun drankje hebben. De groentesap is ook een beetje aan de bittere kant.

Omdat de pulpcontainer in de behuizing van de sapcentrifuge is ingebouwd, heeft deze een vrij kleine capaciteit, waardoor je de sapcentrifuge mogelijk halverwege uit elkaar moet halen als je in een keer een grote hoeveelheid sap wilt maken, wat een beetje vervelend kan zijn.

Aangezien er slechts één snelheidsinstelling is spetterde sommige zachte vruchten wel aardig en er is geen druppelstopfunctie.

Andere belangrijke dingen om rekening mee te houden

Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat handig is omdat dit model geen reinigingsborstel bevat. Philips beweert dat het filter ontworpen is om gemakkelijk schoon te maken dankzij de zeer gladde afwerking en onze experts merkten op dat een goede reiniging inderdaad haalbaar was met slechts een standaard afwassponsje.

De instructies zijn nogal slecht en bevatten slechts één recept. Gelukkig is hij zo eenvoudig om te gebruiken dat je ze waarschijnlijk niet nodig hebt en er staat ook een goede snelstartgids op de doos.

Dit is de glanzende zwarte versie, maar er is ook een premium versie met geborsteld staal beschikbaar, de HR1863.

Philips Viva HR1855 Review sapcentrifuge

Conclusie van deze Philips Viva HR1855 review

Dit is een geweldige, stijlvolle sapcentrifuge voor een degelijke prijs. Voor fanatieke sapdrinkers is het kleine reservoir voor vruchtvlees mogelijk een struikelblok.

Vergelijk nu prijzen bij:

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo