Blijf gezond met een tarwegras slowjuicer

Juicen van tarwegras: dé groene gezonde levensstijl

Doe je de grootst mogelijke moeite om gezond en fit te blijven – van regelmatig bewegen en gezonde voeding, tot verschillende vormen van een gezonde levensstijl? In dat geval wil je, of beter gezegd, moet je nog een element toevoegen aan dit regime – de tarwegras slowjuicer. Men heeft niet altijd de tijd om gezond eten klaar te maken, waardoor we waarschijnlijk veel gezonde voedingsstoffen tekort komen. Vandaar dat een tarwegras slow juicer een gezonde en eenvoudige optie is. Eén shot tarwegras staat gelijk aan de voedingsstoffen van negen porties groenten. Tarwegras wordt gemaakt van de gewone tarweplant en is veel gezonder dan tarwemout. Het is verkrijgbaar in poedervorm, als kant-en-klaar sap en zelfs in tabletten. Maar de voordelen van vers sap zijn hier natuurlijk niet mee te vergelijken. Als je het sap zelf maakt ben je er in ieder geval van verzekerd dat je echt tarwegras binnenkrijgt. Kant-en-klare sappen kunnen conserveringsmiddelen en dergelijke bevatten, wat de voedingswaarde omlaag brengt.

»» bekijk hier de beste juicers voor tarwegras

 

De voordelen van tarwegras:

 • Stimuleert het metabolisme
 • Houdt de bloeddruk onder controle
 • Reinigt het bloed
 • Houdt obesitas onder controle
 • Behandelt constipatie, maagzweren en andere gastro-intestinale problemen
 • Belangrijke bron van ontgiften van bloed en lever
 • Werkt anti-verouderend
 • Bevat heilzame enzymen
 • Voorkomt kanker

 

 1. Het gras en de groene groente

Het is een bekend feit dat groene bladgroenten veel voedingsstoffen bevatten en goed zijn voor de gezondheid. Een tarwegras slowjuicer haalt de maximale hoeveelheid sap uit deze groenten en geeft een absoluut zuiver en geconcentreerd sap, wat gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Alle groene groenten en grassen zijn een betere bron van vitaminen, mineralen, enzymen, proteïne enz. Maar hierop kauwen heeft meestal niet de voorkeur. Door er sap van te maken is het eenvoudiger te verteren en het helpt ook bij het opvangen van de maximale hoeveelheid voedingsstoffen. Een combinatie van groene bladgroenten en tarwegras is waarschijnlijk het mooiste gezonde drankje dat bestaat.

 

 1. Waarom zal een gewone juicer niet werken?

elektrische tarwegras slowjuicerJe vraagt je vast af wat er zo anders is aan een tarwegras slowjuicer dan een gewone juicer niet volstaat. Ten eerste, als je tarwegras probeert te vermalen in een gewone juicer, zal de vezel in het tarwegras verstopping veroorzaken waardoor het lastig wordt het goed te vermalen. Dit maakt het schoonmaken van de machine vervolgens een moeizaam proces. Daarnaast verwerken sapcentrifuges producten op een hogere snelheid, wat schade toebrengt aan de eigenschappen van het tarwegras. Het verplettert alle heilzame enzymen. Een tarwegras slowjuicer kan effectief verschillende soorten fruit en groenten verwerken, maar gewone juicers of sapcentrifgues zijn niet goed in het maken van tarwegras sap. Tarwegras is extreem bladerrijk en zeer vezelig, dus om hiervoor een gewone juicer te gebruiken zal alleen maar leiden tot schade aan het apparaat. Bovendien is de smaak van tarwegras niet erg prettig, dus het is goed dit te mengen met andere fruit en groenten om de gezondheidsfactor te verdubbelen. Vanwege deze dubbele voordelen is een tarwegras slowjuicer meer geschikt dan een gewone sapcentrifuge.

 

 1. Een handmatige tarwegras slowjuicer

handmatige tarwegras slowjuicerDe meesten van jullie hebben vast al een juicer in de keuken. Daarom overweeg je misschien of het kopen van een extra elektronische tarwegras slowjuicer haalbaar is. Nou, je kunt altijd kijken naar de mogelijkheid van een handmatige tarwegras slowjuicer. Omdat ze gemaakt zijn van roestvrijstaal zijn ze zeer duurzaam en gemakkelijk te gebruiken – het enige dat je moet doen is aan de hendel draaien. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Het maken van sap gaat wel langzamer, maar ze zijn draagbaar en licht. Omdat er geen elektra nodig is, kun je hem gemakkelijk mee op reis nemen. Het is ook een geweldige optie als tweede juicer in je keuken.

»» bekijk hier de beste juicers voor tarwegras

 

Verhoog je energie niveau en geef je gezondheid een boost met een tarwegras slowjuicer.

 

»» Wil je de beste slowjuicer kopen? Bekijk onze TOP 10

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo