Braun sapcentrifuge reviews

De Braun sapcentrifuge modellen zijn robuuste, maar toch elegante en compacte huishoudapparaten. Elke lijn en elk detail krijgt evenveel aandacht, waardoor vorm en functie, schoonheid en prestaties gecombineerd kunnen worden. Hieronder zullen we de verschillende modellen bespreken die dit bedrijf aanbiedt.

Lees reviews van gebruikers:

 

 

Braun sapcentrifuge – Spin juicer J 300 / J500 / J700

Deze modellen hebben een plastic behuizing met hoogglans en roestvrij stalen accenten. De Braun Spin juicer J300, J500 en J700 zijn stevige, maar mooie en compacte apparaten die zeker niet misstaan op je aanrecht. Zoals bij alle producten van Braun is er een hoop aandacht besteedt aan alle details, zodat je jaren kan genieten van de bekende Duitse kwaliteit.

Haalt het maximale uit je groenten en fruit

De tuit, druppelstop, pulpcontainer en drukker integreren perfect in het algehele design en creëren een naadloze eenheid. En aangezien het bij Braun over zowel vorm als functie gaat, waarbij design niet het enige belangrijke is, is elk onderdeel met hoge prestaties in gedachten ontwikkeld.

Sap perssysteem met hoge prestaties

Het perssysteem welke erg hoge prestaties heeft haalt het meeste uit je fruit. Het duurt maar 15 seconden om een verfrissend en gezond glaasje sap te maken.

Niks anders dan pure sap

Giet en geniet! De perfecte combinatie van schuim scheiding en roestvrij stalen micro zeef verwijderd elke vorm van schuim, waardoor je een heerlijk glaasje sap krijgt zonder schuim.

Grote 75 mm trechter

De grote trechter is perfect voor het verwerken van hele stukken fruit. Doe er simpelweg grote of hele stukken fruit in en laat de Braun sapcentrifuge je ingrediënten in een heerlijk drankje omtoveren. Het ultieme gemak.

4-voudig beveiligingssysteem

Het 4-voudige beveiligingssysteem zorgt voor een veilige ervaring. Als niet voldaan wordt aan een van de 4 veiligheidsomstandigheden, dan stopt de motor binnen 3 seconden.

Innovatief anti-druppelsysteem

Het anti-druppelsysteem zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft en dat met een simpele druk op de anti-druppel knop. Druk deze simpelweg in en je voorkomt rotzooi en knoeipartijen.

Makkelijk om schoon te maken

Makkelijk en tijdbesparend. Deze sapcentrifuges kunnen binnen een paar stappen uit elkaar gehaald worden, zodat je de verwijderbare onderdelen in de vaatwasser kan doen.

Lees reviews van gebruikers:

 

Braun sapcentrifuge – Spin juicer SJ 3000

Makkelijke vulbak

Voor het makkelijk en handig vullen hoef je alleen maar alle stukken fruit en groenten op de bak te leggen en ze een voor een in de sapcentrifuge duwen.

Schuim scheiding

Giet en geniet! De perfecte combinatie van schuim scheiding en roestvrij stalen micro zeef verwijderd elke vorm van schuim, waardoor je een heerlijk glaasje sap krijgt zonder schuim.

Compacte afmetingen

Het compacte design maakt hem erg handig voor alledaags gebruik en maakt ruimtebesparende opslag mogelijk.

Krachtige 600W motor

Stil, compact en gegarandeerde betrouwbaarheid (gesloten motor kracht)

Kan in de vaatwasser

Makkelijk en tijdbesparend. Deze sapcentrifuges kunnen binnen een paar stappen uit elkaar gehaald worden, zodat je de verwijderbare onderdelen in de vaatwasser kan doen (afgezien van het filter).

Braun Sapcentrifuge kopen

 

Conclusie Braun Sapcentrifuge reviews

Er worden een aantal mooie Braun sapcentrifuge modellen aangeboden door het bedrijf en zoals bij alle Duitse bedrijven kan je genieten van de geweldige kwaliteit. Voor ieder budget is er wel wat, dus of je nu een goedkoop of luxe model zoekt bij Braun zal je zeker slagen.

 

Direct naar:

Vivajuice
Logo