Hurom HU-100 review: slowjuicer van superieure kwaliteit

Gebaseerd op het enkel-vijzel ontwerp maximaliseert de Hurom HU-100 de efficiëntie van vijzel juicers door een stapje verder te gaan. Hij verwerkt groenten, fruit, tarwegras en zelfs soja met een grotere efficiëntie door langzamer te werken. In plaats van alleen het vruchtvlees uit te persen, maakt hij gebruik van twee fasen, waarbij in de eerste fase het vruchtvlees wordt geplet, en in de tweede fase uitgeperst, om de maximale hoeveelheid sap eruit te halen. Het resultaat van deze unieke dubbele persmethode is meer sap en veel droger vruchtvlees. De Hurom HU-100 produceert meer dan 50% dan andere sapcentrifuges.

Bovendien wordt de voedingswaarde van de ingrediënten beter behouden met meer versheid en smaak. Het sap schuimt nauwelijks. Het reinigen van deze juicer is net zo eenvoudig. Je hoeft alleen maar wat water te gebruiken en de juicer reinigt zichzelf. Hij is klein, krachtig en compact. Met andere woorden, het beste van slowjuicers wordt gecombineerd met het formaat en de vorm van een sapcentrifuge. Dankzij de lage snelheden is het geluidsniveau laag, en duurzaamheid is verzekerd met een GE Ultem vijzel. Hij wordt geleverd met een grove en fijne tweetraps filter set, zelfreinigende scherm houder, stamper, 1.5 lt. sapbak, borstel, schrapers om het vruchtvlees te verwijderen en een gebruiksaanwijzing.

Vergelijk nu prijzen bij:

 • Voordelen: Duur en niet heel goed met bladgroenten, kost ook meer tijd om schoon te maken na elk gebruik.
 • Nadelen: Niet bedoeld voor echte sap kenners, noch voor slow juice liefhebbers.

Onze beoordeling:

Hurom HU-100 slowjuicer

Als je de snelheid van een sapcentrifuge gewend bent, vind je de Hurom HU-100 te langzaam. Ik heb vaker slowjuicers gebruikt en weet hoe tergend langzaam ze kunnen zijn. Toen de Hurom HU-100 sneller dan gemiddeld een paar vruchten en wat groente uitperste voor een groen drankje, was ik verbaasd. Zelfs met tweetraps persen en dubbele filtering slaagt hij erin om drastisch tijd te besparen. Dit is een duidelijke bonus voor mensen die niet te lang willen wachten op hun sap.

Ten eerste kwam ik erachter dat dit apparaat groenten helemaal droog kan persen. Dat is niet iets wat je hoeft te verwachten van een juicer. Ja, de meeste juicers werken beter met fruit, maar groenten zijn een heel andere tak van sport. Dus wanneer de Hurom HU-100 sap produceert van tarwegras, weet ik dat ik een superieure kwaliteit juicer in handen heb. Er is nauwelijks schuim en het vruchtvlees is zo droog dat je er waarschijnlijk niet een enkele druppel uit kunt krijgen, zelfs als je probeert te knijpen. Een klein nadeel aan deze juicer is dat hij niet goed is in bladgroenen zoals boerenkool. Hij stopt met persen en de blaadjes worden er omheen gevouwen. Je moet dit terugdraaien en opnieuw beginnen. Dus ga geen spinazie, boerenkool en dergelijke persen, want het is de moeite niet waard.

Aan de andere kant is de Hurom HU-100 erg stil en doet alles in een relaxt tempo. Dus als je sap maakt granaatappel zaden of bessen, wordt het niet terug in je gezicht gespuugd. Bovendien spettert het hierdoor niet. Kortom, het is een slowjuicer die elke gezondheidsbewuste persoon graag zou in huis zal hebben.

Hurom HU100 review

Gebruiksgemak – 4/5

Tweetraps persen en dubbele filtering dragen bij aan het gebruiksgemak. Echter, de Hurom HU100 slowjuicer verliest punten voor zijn onvermogen om bladgroenten zoals boerenkool of spinazie te verwerken. Buiten dat is het een geweldig gemakkelijk te gebruiken apparaat.

Schoonmaak – 4/5

De Hurom HU-100 heeft voor de hand liggende schoonmaakeisen voor een slowjuicer. Je moet hem open maken, al zijn componenten verwijderen en met de hand schoonmaken met warm water. Gelukkig zijn de onderdelen gemakkelijk te verwijderen, schoon te maken en weer te monteren, maar het vergt wel tijd.

Sap Kwaliteit – 5/5

Schitterend is de perfecte omschrijving van de Hurom’s sap kwaliteit. Nauwelijks schuim, en we zijn erin geslaagd ons wortelsap drie dagen aan een stuk vers te houden!

Sap opbrengst – 5/5

De Hurom heeft de hoogste sap opbrengst van alle slowjuicers en dit is geen makkelijke positie om te bemachtigen. Dus, als je echt de definitie van droog vruchtvlees wilt zien, moet je dit apparaat kiezen.

Vermogen – 5/5

Het grote en verticale ontwerp biedt ruimte aan een sterkere en stevigere motor en zware vijzel die bijdraagt ​​aan het totale vermogen – waarschijnlijk een van de redenen waarom het vruchtvlees helemaal droog is.

Lawaai – 5/5

Op zo’n relaxt tempo zou geen enkele juicer een krimp moeten geven, en de Hurom HU-100 is zo geluidloos als mogelijk is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de buren wakker worden met deze sap vriend.

Waardering en overzicht:

Hurom HU-100 review slowjuicer

De Hurom HU-100 slowjuicer verwerkt tarwegras met gemak. Als je van plan bent om veel groentesap tegelijk te maken is dit de beste slowjuicer op de markt. Toegegeven, hij is niet zo goed met boerenkool, maar de geluidloosheid en tweetraps gefilterde persing maken dit meer dan goed. Kortom, het is een betaalbare en betrouwbare juicers.

Kenmerken en specificaties:

 • 10 jaar beperkte garantie op alle onderdelen.
 • Langzaam en geluidloos ontwerp met dubbele filtering
 • Meer sap en minder vruchtvlees verspilling voor een maximale efficiëntie.
 • Wordt geleverd met GE Ultem vijzel, dubbele filtering, twee 1.5 lt. sapbakken, borstel, stamper en schrapers

Conclusie Hurom HU-100 review:

Meestal is een slowjuicer luidruchtig, groot, lijvig en moeilijk te onderhouden. De Hurom HU-100 heeft alle voordelen van een sapcentrifuge, zoals compactheid en betaalbaarheid, zonder de nadelen van een slowjuicer, zoals lawaai en eindeloos onderhoud. Het is een uitstekende sapcentrifuge voor groenten en fruit met nauwelijks belangrijke nadelen.

Vergelijk nu prijzen bij:

9.6Expert Score
Onze score

De Hurom HU-100 slowjuicer verwerkt tarwegras met gemak. Als je van plan bent om veel groentesap tegelijk te maken is dit de beste slowjuicer op de markt.

1 Reactie
 1. Hallo hebben jullie van dit merk en type nog een “stamper “ te koop die van mij is kwijt geraakt bij de verhuizing

  Met vriendelijke groet
  Marja Hoefeijzers
  0612364147

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo