Kenwood citruspers reviews

Er zijn verschillende Kenwood citruspers modellen waar je uit kan kiezen en ze zijn de perfecte manier om aan je vijf porties per dag te komen. Hieronder zullen we de modellen bespreken.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood citruspers reviews:

Kenwood JE450

De stijlvolle JE450 Kenwood citruspers brengt kwalitatieve materialen en intuïtieve prestaties samen om het meeste uit alle soorten citrusvruchten te halen.

Modern design

Dit model heeft een modern, barachtig design, zodat je kan juicen en verrukkelijke sappen kan serveren.

Prestaties

Een 140W motor, solide metalen behuizing, glazen kom, metalen handgreep en een metalen pers stralen de kwaliteit en betrouwbaarheid uit die je van het Kenwood merk kan verwachten.

Features:

 • Gegoten metalen behuizing: Stijlvol, duurzaam en kwalitatief gegoten metalen behuizing.
 • Solide metalen handgreep: De solide metalen handgreep heeft een handig sluitingsmechanisme, zodat de handgreep op zijn plaats blijft staan.
 • Anti-druppel tuit: Deze tuit voorkomt dat je morst tijdens het juicen.
 • Stijlvol design: Smart en stijlvol design wat er geweldig uitziet in je keuken.

 

Kenwood citruspers JE370

Wat is beter dan de dag te beginnen met een lekker glaasje versgeperste sinaasappelsap? Deze directe serveer juicer werkt snel om lekkere ontbijtsappen in stijl te kunnen serveren.

Divers

Deze 85W Kenwood citruspers heeft een smart, chroom base en ruimtebesparend design, welke perfect is voor kleinere keukens. Hij is geschikt voor alle soorten citrusvruchten (waaronder grapefruit), zowel klein als groot en heeft een anti-druppel tuit voor schoon en makkelijk gieten.

Modern design

De JE370 behoort tot de premium plastic Blanc collectie van Kenwood. Hij combineert kwalitatieve materialen, uitstekende prestaties en een elegant design om te matchen met de drukke levensstijlen en moderne smaken van vandaag de dag.

Features:

 • Compact design: Het compacte design van de JE370 maakt hem perfect voor zelfs de kleinste keukens.
 • Metalen perser: Geschikt voor citrusvruchten van alle afmetingen.
 • Roestvrij stalen tuit: De roestvrij stalen ‘drip-stop’ zorgt voor juicen zonder rommel.
 • Kabelopslag: Voorkomt lange kabels op het aanrecht.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood citruspers JE290 / JE280

De elegant ontworpen JE290 en JE280 citruspersen zullen er geweldig uitzien in je keuken en ze zijn geweldig voor het juicen van alle soorten citrusvruchten.

Simpel

Een 60W motor drijft een pers aan die zowel links als rechts draait, zodat je zoveel mogelijk sap uit je fruit kan halen. De grote 1 liter kan is transparant, zodat je kan zien hoeveel sap je al geperst hebt.

De kan heeft een schenktuit, zodat je makkelijk kan serveren. Een roestvrij stalen vergiet (alleen bij JE290 model) zorgt er daarnaast voor dat je sap helder en soepel is. Wanneer je klaar bent, dan kan je alle onderdelen direct in de vaatwasser stoppen, wat schoonmaken erg makkelijk maakt.

Features:

 • Ontkoppelbare onderdelen die in de vaatwasser kunnen: Deze onderdelen maken het mogelijk om snel en makkelijk schoon te maken.
 • Transparante kan: Deze laat je zien hoeveel sap je al geperst hebt.
 • Roestvrij stalen filter: Dit filter is zeer duurzaam.
 • Dubbele rotatie: Het dubbel roterende systeem zorgt ervoor dat je het maximale uit je sap kan halen.
 • Diverse perser en filter: De perser en filter zijn erg divers en bieden ruimte voor citrusvruchten van alle afmetingen.

 

Conclusie Kenwood citruspers reviews

Zoals je kan zien is er voor elk budget wel een Kenwood citruspers beschikbaar. Geniet vandaag nog van de vele voordelen van vers sap!

Lees reviews van gebruikers:

 

Direct naar:

Vivajuice
Logo