Kenwood sapcentrifuge reviews

Vers fruit en groenten zijn vitaal voor een gezonde levensstijl. Met de Kenwood sapcentrifuge modellen is het mogelijk om snel en gemakkelijk de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen. Hieronder zullen we de verschillende modellen bespreken die het bedrijf aanbiedt.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood sapcentrifuge reviews:

JE680 / JE720 / JE730

De JE680, JE720 en JE730 Kenwood sapcentrifuges behoren tot de moderne en stijlvolle True collectie van het bedrijf. De hoogglans, witte plastic afwerking en de efficiënte 700W motor geven je de betrouwbaarheid van het Kenwood merk en ze zijn een uitstekende aanvulling op je keuken.

Prestaties

Deze Kenwood sapcentrifuges zullen het maximale uit je verse groenten en fruit halen, zodat jij en je familie kunnen genieten van verse, heldere en soepele sappen.

Diversiteit

Deze modellen hebben een grote trechter (XXL voor de JE720 en JE730) waar je hele of grote stukken fruit en groente in kan stoppen, van appels en bananen tot wortels en rode bieten. Een gepatenteerde anti-druppel tuit zorgt er daarnaast voor dat je zonder te knoeien kan serveren.

Features:

 • 2 snelheden: 2 snelheden voor zowel zachte als harde fruitsoorten.
 • Krachtige 700W motor: Krachtige 700W motor voor uitstekende resultaten.
 • XL trechter: De trechter heeft ruimte voor zelfs de grootste appels en sinaasappels (alleen voor je JE680, de andere twee modellen hebben XXL trechters).
 • Anti-druppel tuit: De gepatenteerde anti-druppel tuit van Kenwood zorgt ervoor dat je knoeipartijen kan voorkomen.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood sapcentrifuge Excel JE850 / Pro JE880

De Excel JE850 en Pro JE880 zijn sapcentrifuges van Kenwood met hoge prestaties. Ze maken gebruik van de nieuwste Apex geavanceerde pulp-extractie technologie, waardoor je meer sap en minder pulp krijgt om weg te gooien. Een 3 liter pulp afvalbak en makkelijk schoon te maken deksel worden ook meegeleverd.

Prestaties

Deze 1500W juicer (2000W voor het Pro model) heeft een metalen behuizing, extra grote trechter met twee snelheden voor het persen van harde en zachte soorten groenten en fruit, een gepatenteerde anti-druppel tuit en een grote 1,5 liter sapkan.

Uitstekend design

Deze twee sapcentrifuges zijn uitstekend presterende modellen die de nieuwe Apex technologie van Kenwood laten zien. Deze technologie is de geavanceerde pulpextractie van Kenwood, wat inhoudt dat deze machines schoner, ergonomisch ontworpen en meer efficiënt zijn. De solide gegoten behuizing en de sterke motor geven je de kwaliteitsgarantie van een Kenwood product.

Kenwood Sapcentrifuge kopen

Features:

 • Apex technologie: Geavanceerde pulpextractie technologie zorgt voor een schonere en meer efficiënte juicing ervaring.
 • Krachtige 1500W motor: Krachtige 1500W motor voor uitstekende resultaten.
 • 2000W gesloten power motor: Efficiënte 2000W gesloten power motor voor geweldige prestaties (alleen voor de Pro JE880).
 • XXL trechter: De trechter heeft ruimte voor zelfs de grootste appels en sinaasappels.
 • Anti-druppel tuit: De gepatenteerde anti-druppel tuit van Kenwood zorgt ervoor dat je knoeipartijen kan voorkomen.
 • 2 snelheden: 2 snelheden voor zowel zachte als harde fruitsoorten.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood sapcentrifuge JE570

Voor verse en gezonde fruit- en groentesappen binnen een paar seconden, is de simpele JE570 Kenwood sapcentrifuge alles wat je nodig hebt.

Simpel

Deze 300W sapcentrifuge heeft een 500ml sapkan en een handige drukker, zodat je makkelijk fruit in de trechter kan drukken. Hij heeft twee snelheden, voor het juicen van harde en zachte soorten groente en fruit. Wanneer je klaar bent kunnen alle sap onderdelen losgekoppeld worden en direct in de vaatwasser gestopt worden, zodat je ze makkelijk schoon kan maken.

Prestaties

Deze compacte sapcentrifuge heeft een extra grote voedseltrechter en stofdeksel, plus een automatische pulp uitscheidingsmechanisme, voor ongestoord juicen. Hij wordt daarnaast geleverd met een strakke witte afwerking met pistache rand, wat prachtig in je keuken zal staan.

Features:

 • Sapkan: 500ml geïntegreerde sapkan met een schuim scheiding.
 • 2 snelheden: 2 snelheden voor zowel zachte als harde fruitsoorten.
 • Roestvrijstalen snijvlak en filter: Een kwalitatief snijvlak en filter zorgt voor een efficiënte juicing ervaring.
 • Ontkoppelbare pulpcontainer: Een ontkoppelbare pulpcontainer voor maximaal 0,5kg, zodat je de machine makkelijk schoon kan maken.

Beste Kenwood Sapcentrifuge kopen

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood sapcentrifuge JE950

Deze Kenwood sapcentrifuge heeft een 300W commerciële en kwalitatieve motor voor aanhoudende prestaties en frequent gebruik.

Diversiteit

De JE950 werkt perfect met harde en zachte soorten groente en fruit en heeft een handige voedingstrechter in de deksel.

Prestaties

De extra grote trechter is ideaal voor hele of grote stukken groente en fruit en de ingebouwde TotalClean pulpverwijderaar zorgt ervoor dat het sap er elke keer schoon en helder uitkomt. Alle juicing onderdelen kunnen losgekoppeld worden, zodat je ze makkelijk in de vaatwasser schoon kan maken.

Features:

 • TotalClean systeem: Verwijderbare onderdelen die in de vaatwasser kunnen zorgen ervoor dat je de machine makkelijk schoon kan maken.
 • Gepatenteerd pulp collectiesysteem: Het gepatenteerde pulp collectiesysteem zorgt voor minder rommel.
 • Professionele motor: De professionele motor levert geweldige resultaten terwijl het geluid geminimaliseerd wordt.
 • Compact en duurzaam design: Stijlvol en compact design met een geborstelde metalen behuizing welke erg goed past in een keuken.
 • Duurzame roestvrij stalen centrifuge: Deze machine heeft een kwalitatieve centrifuge die gemaakt is voor een lange levensduur en om optimale prestaties te leveren.

Lees reviews van gebruikers:

 

Kenwood sapcentrifuge JEP010WH

De Kenwood JEP010 sapcentrifuge maakt het mogelijk om de sap van fruit en groenten van het pulp te scheiden, wat zorgt voor een verfrissend drankje vol met vitaminen. Hij wordt geleverd met een 600ml kan welke een handige schenktuit heeft, een schuim scheider en een 1,4 liter pulp afvalbak, waar alle overgebleven schillen en vezels in opgeslagen kan worden.

Juicen is nog nooit zo makkelijk geweest

Deze juicer heeft een kwalitatief metalen filter, 340W motor en twee snelheden, waarbij eentje bedoeld is voor zachte soorten fruit (zoals kiwi, mango, perzik en tomaat) en de andere voor de hardere soorten (zoals appels, peren, wortels en rode bieten). Daarnaast is er ook een veilig sluitsysteem, een dienblad die meteen fungeert als deksel en onderdelen die in de vaatwasser mogen, zodat je de machine makkelijk schoon kan maken.

Features:

 • Dienblad: Het dienblad helpt je om zonder te knoeien voedingsmiddelen in de juicer te stoppen en fungeert direct ook als een deksel.
 • 2 snelheden: Hij heeft twee snelheden, waarbij eentje bedoeld is voor zacht voedsel zoals sinaasappels en mango’s en de andere voor harder voedsel, zoals wortels en gember.
 • 600ml kan: De 600ml kan heeft een schuim scheiding, zodat je elke keer van kristalheldere sappen kan genieten.
 • 1,4 liter pulp afvalbak: Deze helpt je om op een schone manier schillen en vezels op te vangen, zodat je de bak naderhand makkelijk kan legen en schoonmaken.

Beste Kenwood Sapcentrifuge

 

Conclusie

Voor ieder budget en voor alle wensen en behoeften is er dus wel een Kenwood sapcentrifuge te vinden. Bepaal eerst goed waarvoor je de juicer wilt gebruiken en voor hoeveel personen en maak aan de hand daarvan een lijst met modellen die aan deze wensen en behoeften voldoen. Veel succes!

 

Direct naar:

Vivajuice
Logo