Kenwood slowjuicer reviews

Met de Kenwood slowjuicer modellen kan je op de meeste gezonde manier genieten van verrukkelijke sappen. Hieronder zullen we kort de modellen bespreken die aangeboden worden door het bedrijf.

Lees reviews van gebruikers:

 

 

Kenwood slowjuicer review:

PureJuice JMP600WH / JMP600SI

PureJuice is de nieuwe slowjuicer van Kenwood. Een inspanningsloze manier om te beginnen aan een gezondere levensstijl door het consumeren van 100% natuurlijk sap.

Een gezonde en natuurlijke sap

De maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden is de hele denkwijze achter het design van de nieuwe PureJuicer. Je 100% natuurlijke sap zal niet alleen gezonder en langer houdbaar zijn zonder te scheiden in water en pulp, maar je kan de extra gezonde inhoud zien door het behoudt van de heldere kleuren van de groenten en fruit.

Je kan bouwen op de Kenwood PureJuice om de gezonde eigenschappen te ontgrendelen die in superfoods zitten, waaronder groene bladgroenten, zoals boerenkool of tarwegras en populaire gezonde ingrediënten zoals granaatappel of rode biet. Geschilde citrusvruchten zijn geen probleem en je kan zelfs je eigen amandelmelk maken, perfect voor lactose intolerantie en gezond voor de hele familie.

Makkelijk om te gebruiken

Je kan in een keer een grote hoeveelheid sap maken voor onderweg en de zeef die je vast kan klikken kan vervolgens gebruikt worden om zeer soepele sap te drinken. Ondertussen maakt de pulpcontainer het mogelijk om pulp op te vangen, wat dan gebruikt dan worden in cakes, brownies, falafels of toegevoegd kan worden aan soepen.

De PureJuice Kenwood slowjuicer is stiller dan traditionele juicers en heeft ook een handige spoelfunctie, waardoor de machine schoonmaken erg makkelijk is. Hij is ook klein genoeg om ruimte in de keuken te besparen, zowel op het aanrecht als in de vaatwasser.

Features:

  • Spoelfunctie: Vul de machine met water voor inspanningsloos schoonmaken.
  • Extra zeef: Zodoende heb je de keuze uit een erg soepele sap of eentje met een beetje pulp.
  • Pulpcontainer: Voor het opvangen van vezels (1,3 liter luchtcapaciteit).
  • Geen druppels: Anti-druppel stopper om druppels en knoeipartijen te voorkomen.
  • Grote kan: 400ml voor verse sap (1 liter luchtcapaciteit).

Kenwood Slowjuicer kopen

 

Kenwood slowjuicer PureJuice Pro JMP800SI

De Kenwood PureJuice Pro is ontworpen om alle voedingsstoffen uit zelfs de meest vezelrijke soorten fruit en groenten te halen. Elke voedingsstof wordt vrijgelaten en blijft behouden, zodat je sap er beter uitziet, langer bewaart kan worden en verrukkelijk smaakt.

Een gezonde en natuurlijke sap

Je eigen sap maken is een gezonde keuze. Dus het is logisch om een juicer te kiezen die al het gezonde haalt uit wat je in de machine stopt.

De PureJuice Pro Kenwood slowjuicer doet precies dat. Hij perst en vermorzelt al het goede uit wat je er instopt, waardoor een sap gecreëerd wordt die langer houdbaar en rijk aan micronutriënten is, die je lichaam nodig heeft.

Lees reviews van gebruikers:

 

Juicen makkelijk gemaakt

Deze Kenwood slowjuicer maakt het veilig en makkelijk om een verrukkelijke en gezonde sap te maken, met de capaciteit om een grote kop per keer te maken.

Het is niet nodig om je groente en fruit eerst in stukjes te snijden voordat je ze in de machine stopt en de krachtige inductie motor betekent dat je binnen een mum van tijd van je sap kan genieten. Daarna kan je wanneer je klaar bent gebruik maken van de spoelfunctie, waardoor schoonmaken erg makkelijk is.

De PureJuice Pro is ontworpen om verschillende voedingsmiddelen zoals ze zijn te verwerken en met zijn unieke duale toevoer trechter kan hij een sap maken van hele stukken groente en fruit.

 

Optimale prestaties voor geoptimaliseerde sap

Met een hoge extractie hoeveelheid tot wel 81% werkt de PureJuice Pro anders dan andere juicers.

Door te werken met een optimale 48rpm wordt de warmte en oxidatie beperkt. De draai technologie perst fruit en groente zachtjes, zodat de voedingsstoffen op zo’n manier vrij gelaten worden dat de voedingsstoffen behouden blijven.

Features:

  • Duale toevoer trechter: Van dunner fruit en groenten zoals wortels en komkommers tot grotere ronde, zoals appels en rode bieten, alles gaat er in zijn geheel in en niks wordt verspilt door de unieke duale toevoer trechter.
  • Pulpcontainer: Vangt de droge pulp die rijk aan voedingsstoffen is op, zodat je dit kan gebruiken in cakes, brownies, falafels of aan soepen toe kan voegen (1,5 liter luchtcapaciteit).
  • Stil gebruik: Door de lage hoeveelheid rpm is de machine erg stil, waardoor je niemand zal storen tijdens gebruik.
  • Kan: Een grote kan om sap te maken voor de hele familie of om in een keer een grote hoeveelheid sap voor de hele dag te maken.
  • Geen druppels: Anti-druppel stopper om druppels en knoeipartijen te voorkomen.

Beste Kenwood Slowjuicer

Conclusie Kenwood slowjuicer

Zoals je kan zien worden er twee mooie Kenwood slowjuicer modellen aangeboden, die het mogelijk maken om te genieten van 100% natuurlijke sappen. Koop vandaag nog een slowjuicer om van de vele gezondheidsvoordelen te genieten.

Lees reviews van gebruikers:

 

 

Direct naar: