Kenwood slowjuicer reviews

Met de Kenwood slowjuicer modellen kan je op de meeste gezonde manier genieten van verrukkelijke sappen. Hieronder zullen we kort de modellen bespreken die aangeboden worden door het bedrijf.

Bekijk de beste Kenwood slowjuicers:

Kenwood slowjuicer review:

PureJuice JMP600WH / JMP600SI

PureJuice is de nieuwe slowjuicer van Kenwood. Een inspanningsloze manier om te beginnen aan een gezondere levensstijl door het consumeren van 100% natuurlijk sap.

Een gezonde en natuurlijke sap

De maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden is de hele denkwijze achter het design van de nieuwe PureJuicer. Je 100% natuurlijke sap zal niet alleen gezonder en langer houdbaar zijn zonder te scheiden in water en pulp, maar je kan de extra gezonde inhoud zien door het behoudt van de heldere kleuren van de groenten en fruit.

Je kan bouwen op de Kenwood PureJuice om de gezonde eigenschappen te ontgrendelen die in superfoods zitten, waaronder groene bladgroenten, zoals boerenkool of tarwegras en populaire gezonde ingrediënten zoals granaatappel of rode biet. Geschilde citrusvruchten zijn geen probleem en je kan zelfs je eigen amandelmelk maken, perfect voor lactose intolerantie en gezond voor de hele familie.

Makkelijk om te gebruiken

Je kan in een keer een grote hoeveelheid sap maken voor onderweg en de zeef die je vast kan klikken kan vervolgens gebruikt worden om zeer soepele sap te drinken. Ondertussen maakt de pulpcontainer het mogelijk om pulp op te vangen, wat dan gebruikt dan worden in cakes, brownies, falafels of toegevoegd kan worden aan soepen.

De PureJuice Kenwood slowjuicer is stiller dan traditionele juicers en heeft ook een handige spoelfunctie, waardoor de machine schoonmaken erg makkelijk is. Hij is ook klein genoeg om ruimte in de keuken te besparen, zowel op het aanrecht als in de vaatwasser.

Features:

 • Spoelfunctie: Vul de machine met water voor inspanningsloos schoonmaken.
 • Extra zeef: Zodoende heb je de keuze uit een erg soepele sap of eentje met een beetje pulp.
 • Pulpcontainer: Voor het opvangen van vezels (1,3 liter luchtcapaciteit).
 • Geen druppels: Anti-druppel stopper om druppels en knoeipartijen te voorkomen.
 • Grote kan: 400ml voor verse sap (1 liter luchtcapaciteit).

Kenwood Slowjuicer kopen

Kenwood slowjuicer PureJuice Pro JMP800SI

De Kenwood PureJuice Pro is ontworpen om alle voedingsstoffen uit zelfs de meest vezelrijke soorten fruit en groenten te halen. Elke voedingsstof wordt vrijgelaten en blijft behouden, zodat je sap er beter uitziet, langer bewaart kan worden en verrukkelijk smaakt.

Een gezonde en natuurlijke sap

Je eigen sap maken is een gezonde keuze. Dus het is logisch om een juicer te kiezen die al het gezonde haalt uit wat je in de machine stopt.

De PureJuice Pro Kenwood slowjuicer doet precies dat. Hij perst en vermorzelt al het goede uit wat je er instopt, waardoor een sap gecreëerd wordt die langer houdbaar en rijk aan micronutriënten is, die je lichaam nodig heeft.

Bekijk de beste Kenwood slowjuicers:

Juicen makkelijk gemaakt

Deze Kenwood slowjuicer maakt het veilig en makkelijk om een verrukkelijke en gezonde sap te maken, met de capaciteit om een grote kop per keer te maken.

Het is niet nodig om je groente en fruit eerst in stukjes te snijden voordat je ze in de machine stopt en de krachtige inductie motor betekent dat je binnen een mum van tijd van je sap kan genieten. Daarna kan je wanneer je klaar bent gebruik maken van de spoelfunctie, waardoor schoonmaken erg makkelijk is.

De PureJuice Pro is ontworpen om verschillende voedingsmiddelen zoals ze zijn te verwerken en met zijn unieke duale toevoer trechter kan hij een sap maken van hele stukken groente en fruit.

Optimale prestaties voor geoptimaliseerde sap

Met een hoge extractie hoeveelheid tot wel 81% werkt de PureJuice Pro anders dan andere juicers.

Door te werken met een optimale 48rpm wordt de warmte en oxidatie beperkt. De draai technologie perst fruit en groente zachtjes, zodat de voedingsstoffen op zo’n manier vrij gelaten worden dat de voedingsstoffen behouden blijven.

Features:

 • Duale toevoer trechter: Van dunner fruit en groenten zoals wortels en komkommers tot grotere ronde, zoals appels en rode bieten, alles gaat er in zijn geheel in en niks wordt verspilt door de unieke duale toevoer trechter.
 • Pulpcontainer: Vangt de droge pulp die rijk aan voedingsstoffen is op, zodat je dit kan gebruiken in cakes, brownies, falafels of aan soepen toe kan voegen (1,5 liter luchtcapaciteit).
 • Stil gebruik: Door de lage hoeveelheid rpm is de machine erg stil, waardoor je niemand zal storen tijdens gebruik.
 • Kan: Een grote kan om sap te maken voor de hele familie of om in een keer een grote hoeveelheid sap voor de hele dag te maken.
 • Geen druppels: Anti-druppel stopper om druppels en knoeipartijen te voorkomen.

Beste Kenwood Slowjuicer

Conclusie Kenwood slowjuicer

Zoals je kan zien worden er twee mooie Kenwood slowjuicer modellen aangeboden, die het mogelijk maken om te genieten van 100% natuurlijke sappen. Koop vandaag nog een slowjuicer om van de vele gezondheidsvoordelen te genieten.

Bekijk de beste Kenwood slowjuicers:

Direct naar:

Specificaties om rekening mee te houden

 1. Vermogen: Het vermogen van een slowjuicer is van groot belang, omdat dit bepaalt hoe snel en efficiënt de juicer groenten en fruit verwerkt. Kijk voor een slowjuicer met minimaal 150 watt vermogen.
 2. Gewicht: Het gewicht van de juicer is ook van belang, omdat je hem misschien wel eens wilt verplaatsen naar een andere plek of opbergen. Een licht gewicht slowjuicer is gemakkelijker te verplaatsen en op te bergen.
 3. Afmetingen: De afmetingen van de juicer zijn ook belangrijk, omdat je moet zorgen dat de juicer past in de keuken en niet teveel ruimte inneemt.
 4. Verschillende snijders: Verschillende snijders zijn ontworpen om specifieke groenten en fruit te snijden. Zoals harde groenten of zachte vruchten. Dit zorgt voor een efficiëntere verwerking en een hoger rendement.
 5. Reinigingssysteem: Een efficiënt reinigingssysteem is essentieel voor een slowjuicer, omdat dit de moeilijk te bereiken plekken bereikt en de juicer gemakkelijk schoonmaakt.

Als je op zoek bent naar een Kenwood slowjuicer, is het belangrijk om deze productspecificaties in overweging te nemen, zodat je de juicer kunt kiezen die het beste aan je eisen voldoet.

Hoe werkt de Kenwood slowjuicer?

De Kenwood slowjuicer is een uniek apparaat dat groenten en fruit in een traag tempo verwerkt, waardoor de sappen vol van voedingsstoffen en smaak zijn. Maar hoe werkt deze wondermachine precies?

Het geheim van de Kenwood slowjuicer ligt in zijn revolutionaire werkwijze. In plaats van groenten en fruit snel te malen, zoals een traditionele centrifugaal juicer, maalt de Kenwood slowjuicer de groenten en fruit met een traag draaiende schroef. Deze schroef drukt zachtjes tegen het voedsel, waardoor de sappen langzaam worden geperst. Hierdoor worden er minder lucht en warmte toegevoegd, waardoor de sappen langer houdbaar zijn en meer voedingsstoffen behouden blijven.

Maar de Kenwood slowjuicer is niet alleen efficiënt in het persen van sappen, het heeft ook een aantal ingenieuze functies waarmee het gemakkelijk schoon te maken is. Zoals het efficiënte reinigingssysteem, waarmee je de juicer gemakkelijk schoonmaakt.

Een andere unieke functie van de Kenwood slowjuicer is zijn verschillende snijders. Deze zijn speciaal ontworpen om specifieke groenten en fruit te snijden, zoals harde groenten of zachte vruchten. Dit maakt de Kenwood slowjuicer een veelzijdig apparaat dat gemakkelijk aan je wensen aan te passen is.

Dus, als je op zoek bent naar een revolutionaire manier om verse sappen te maken, met veel voedingsstoffen en smaak, kijk dan niet verder dan de Kenwood slowjuicer. Met zijn unieke werkwijze, handige functies en veelzijdigheid, maakt deze slowjuicer het proces van het maken van sappen eenvoudiger en lekkerder dan ooit tevoren.

Tips voor het gebruik van een Kenwood slowjuicer

 1. Maak het voedsel schoon en snijd het in stukken voordat je het in de juicer stopt. Dit zorgt ervoor dat de juicer efficiënter werkt en het reinigen gemakkelijker is.
 2. Mix harde groenten en fruit met zachte groenten en fruit. Dit zorgt voor een betere sapuitstroom en maakt het sap smakelijker.
 3. Gebruik de juicer regelmatig. Dit zorgt ervoor dat de moving parts goed gesmeerd blijven en dat de juicer efficiënt blijft werken.
 4. Reinig de juicer na elk gebruik. Dit zorgt ervoor dat de juicer in topconditie blijft en dat er geen resten achterblijven die kunnen bederven.
 5. Experimenteer met verschillende groenten en fruit. Probeer nieuwe combinaties uit en ontdek welke sappen jij het lekkerst vindt.
 6. Gebruik de juicer niet alleen voor sappen, maar ook voor het maken van andere producten zoals sorbets, coulis of babyvoeding.
 7. Probeer ook eens het sap te mengen met water of ijsklontjes voor een verfrissende drank.

Voordelen van de Kenwood slowjuicer

De Kenwood slowjuicer is een revolutionaire manier om gezonde sappen te maken. In tegenstelling tot traditionele centrifugaal juicers, werkt de Kenwood slowjuicer op een tragere manier om sap te maken. Hierdoor behoudt het sap meer vitamines, mineralen en enzymen, waardoor het een gezonde toevoeging is aan je dagelijkse dieet.

Een van de grootste voordelen van de Kenwood slowjuicer is de verbetering van de gezondheid. Door het gebruik van de juicer, krijg je meer groenten en fruit binnen dan wanneer je het eet. Dit is belangrijk omdat veel mensen niet genoeg groenten en fruit eten, wat kan leiden tot een tekort aan belangrijke voedingsstoffen. De Kenwood slowjuicer maakt het gemakkelijk om de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen, zonder dat je je hoeft te forceren om het te eten.

Een ander voordeel van de Kenwood slowjuicer is de levensduur van sappen. Traditionele centrifugaal juicers maken sap door groenten en fruit te malen en te persen met hoge snelheid. Hierdoor wordt er veel warmte gegenereerd en worden enzymen en vitamines vernietigd. Bij de Kenwood slowjuicer wordt er gebruik gemaakt van een tragere manier van sap maken, waardoor de sappen langer houdbaar zijn en meer vitamines, mineralen en enzymen behouden blijven. Dit betekent dat je langer kunt genieten van de gezonde sappen die je maakt.

Een derde voordeel is het rendement van groenten en fruit. De Kenwood slowjuicer maakt gebruik van een unieke manier van sap maken, waardoor er minder groenten en fruit nodig zijn om hetzelfde hoeveelheid sap te maken. Dit bespaart geld en is ook beter voor het milieu omdat er minder groenten en fruit nodig zijn om hetzelfde hoeveelheid sap te maken.

In samenvatting, de Kenwood slowjuicer biedt vele voordelen zoals de verbetering van de gezondheid, de langere levensduur van sappen en het rendement van groenten en fruit. Dit maakt het een uniek en waardevol apparaat voor iedereen die gezonde sappen wil maken zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van het sap en de hoeveelheid groenten en fruit die er nodig zijn. Dus, als je op zoek bent naar een manier om gezonde sappen te maken, overweeg dan de aankoop van een Kenwood slowjuicer. Je zult versteld staan van de voordelen die het biedt en hoe gemakkelijk het is om gezonde sappen te maken. Proef de verschil in smaak en voedingswaarde en voel je gezonder dan ooit tevoren. Dus, neem de stap naar een gezondere levensstijl en investeer in een Kenwood slowjuicer vandaag nog!

Vivajuice
Logo