Je libido verhogen met deze seks smoothie

Een krachtige combinatie van afrodisiaca, testosteron boosters, vasodilatoren en mannelijke versterkers. Dat is de libido verhogende seks smoothie die zeker weten je sekslust zal verhogen voor het volgende feest.

Opmerking: Dit is niet een medisch advies en wij zijn geen medische professional. Neem altijd contact op met je huisarts.

Nu we dat gezegd hebben kunnen we verder gaan met het recept en de uitleg.

 

Libido verhogende seks smoothie

Maca poeder

Maca is een wortelgroente die gevonden kan worden in de Peruaanse Andes, welke er om bekent staat om energie, uithoudingsvermogen en libido bij zowel vrouwen als mannen te verhogen. Het doet dit door de sekshormonen te beïnvloeden, in plaats van de testosteron (of oestrogeen) waarden te verhogen. Het is niet alleen een afrodisiacum, want tenminste één onderzoek heeft laten zien dat het bevorderlijk is voor mannen met een milde erectiestoornis.

Vanwege waar het groeit zal je het niet in de supermarkt vinden. Je moet vertrouwen op supplementen en het wordt meestal verkocht als capsule en poedervorm. Alhoewel de capsules voldoende zijn om de gezondheidsvoordelen te ontvangen, moet je de poeder consumeren om van de seksuele voordelen te profiteren. De beste maca voor je libido is de gelatiniseerde soort en daarna de rauwe. Gelatinisatie is een proces dat zetmeel verwijdert en dus volledig concentreert op de actieve ingrediënten. Om deze reden wordt het niet meer als rauw gezien.

Dosering: Hier moet je voorzichtig mee zijn. Een onderzoek laat een significante libido versterking zien bij 3g, veel meer dan je verwacht bij 1,5g. Maar het is het waard om op te merken dat er patiënten waren met een seksuele disfunctie, dus start met een kleinere dosis. Het effect houdt lang aan (een dag).

Het is belangrijk om op te merken dat je een tolerantie voor maca opbouwt. Vanwege deze reden moet je het gebruik roteren om de meeste voordelen te krijgen op seksueel gebied. Bijvoorbeeld een paar dagen gebruik en dan een paar dagen niet. Neem pauzes. Wanneer je weer terugkomt, dan zou het net als de eerste keer moeten voelen.

 

Citrulline

Citrulline is een aminozuur van watermeloen die erom bekent staat mannen meer sekslust te geven. L-citrulline wordt efficiënt omgezet naar L-arginine, welke stikstofmonoxidewaarden bevordert en daarom zorgt voor een vaatverwijdende en endotheliale functie. Viagra reguleert stikstofmonoxidewaarden op een vergelijkbare manier, door de enzym die het afbreekt tegen te werken, waardoor het langer in je lichaam blijft. Je kan het beste profiteren van citrulline via supplementen. Dit zijn L-citrulline capsules.

Libido smoothie

 

Amandelmelk

Gebruik het als basis voor je smoothie. Amandelen zijn een goede bron van omega 3 en vetzuren, welke essentieel zijn voor de testosteron productie. Het bevat ook vitaminen B2 en E, magnesium en calcium, welke testosteron ook ondersteunen.

 

Pompoenzaadjes

Dit zit vol met essentiële oliën en zink voor de testosteron productie.

 

Bananen

Bevat veel bromelaïne, B vitamine en kalium, welke allen nodig zijn voor de productie van testosteron.

 

Avocado

Een krachtige libido booster. Heeft essentiële vetzuren, B vitaminen en vitamine E, welke allemaal weer belangrijk zijn voor de productie van testosteron. Daarnaast helpt het ook bij de eliminatie van slagader blokkerende LDL cholesterol. Als je dit niet onder controle houdt, dan kan het de bloedstroom naar verscheidene onderdelen in je lichaam verstoren, waaronder je geslachtsdeel en zodoende erectiestoornissen veroorzaakt.

 

Kardemom

Bevat cineool, een component die de bloedstroom naar de geslachtsorganen vergroot.

 

Honing

Bevat B vitaminen. Gebruik het om de smoothie te verzoeten, maar gebruik het met mate.

 

Gebruik

Doe alles in je blender en geniet. Als je een fan bent van zowel juicen als blenden, dan kan je het beste een combo apparaat kopen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo