Magimix blender

Magimix ontwerpt en maakt kwalitatieve en kleine apparaten voor professionele koks. Deze producten hebben een stevig prijskaartje, maar zijn elke euro dubbel en dwars waard. De Fransen worden hoog aangeschreven vanwege hun gastronomie en chique stijl en dit Franse bedrijf uit Bourgondië laat deze kwaliteiten duidelijk zien. Magimix begon met het fabriceren van keukenapparatuur in 1963 onder leiding van Robot-Coupe. Ze lanceerde hun eerste voedselverwerker in 1971 en bleven doorgaan met het aanpassen en upgraden van hun creatie. Deze innovatie is vandaag nog steeds het handelsmerk van dit bedrijf met hun stille machines die ontworpen en gebouwd zijn om het koken eenvoudiger te maken.

Lees reviews en vergelijk prijzen bij:

De producten van Magimix zien er simpelweg fantastisch uit. Alleen dit is al genoeg om elke enthousiasteling van keukenapparatuur te laten kwijlen over hun aanrecht. Desalniettemin zijn ze ontworpen om erg duurzaam te zijn en hebben een garantie van 12 jaar, wat erg verfrissend is in de huidige cultuur waarin we alles maar weggooien. Het bedrijf heeft een erg strikt milieubeleid dat al sinds de oprichting bestaat.

Er is geen twijfel over mogelijk dat een Magimix Blender een zeer kwalitatief product is. Je hoeft alleen maar te kijken naar de Magimix 11610 1,8 liter blender om te begrijpen dat het prijskaartje gerechtvaardigd is. De meeste kannen van blenders zijn vandaag de dag van plastic, maar dit model gebruikt echter glas. Het is makkelijk om te zeggen dat Magimix producten een flinke stap boven de standaard keukenapparaten staan die je vandaag de dag op de markt kan vinden. Wil je meer weten over de Magimix blender 11610, lees dan zeker onze review! Veel plezier met de geweldige producten van Magimix!

Lees reviews en vergelijk prijzen bij:

Vivajuice
Logo