Magimix Le Blender review

We zijn erg enthousiast over de Magimix Le Blender. Ja hij is duur en ja je betaalt voor een naam, maar net als alle andere Magimix blenders ziet hij er geweldig uit en zijn de prestaties geweldig.

Vergelijk nu prijzen bij:

Magimix Le Blender review

Groot en mooi

Op het gebied van blenders maken de 1,8 liter kan en de 1200 watt motor de Magimix Le Blender een van de grootste blenders op de markt. Maar alhoewel de capaciteit groot is, heeft men deze blender zo ontworpen dat hij in je keuken er niet uitspringt als een lelijk eendje. Hij zal je keuken zelfs aanvullen. Met een gewicht van 6 kg is het een van de zwaarste blenders die je kan kopen, maar dat reflecteert de kwaliteit van het product en de duurzaamheid van het design. Het Magimix embleem zit aan de voorkant en de soepele symmetrische vorm benadrukt de elegantie die je van dit merk zou verwachten.

Een en al kwaliteit

Zelfs als je dit product uitgebreid bestudeert zal je de kwaliteit steeds terug zien. Alle verbindingsstukken van de Magimix Le Blender zijn van rubber of metaal, waardoor ze enorm duurzaam zijn. Je zal geen plastic vinden, alleen maar verfijnde elementen die er uitzien dat ze de test der tijd zullen doorstaan. De volledig glazen kan is hittebestendig, dus je kan zelfs de heetste soep mengen en de goed afgesloten deksel betekent dat nooit iets zal lekken of knoeien. Zelfs tijdens de hoogste snelheden staat deze blender goed op zijn plaats. Hij beweegt geen centimeter en doet precies waar hij voor ontworpen is.

Voorgeprogrammeerde instellingen zijn super handig

Alhoewel je mogelijk denkt dat je alles weet over blenden, zal je na het zien van de presets van de Magimix Le Blender realiseren dat je het al die tijd fout hebt gedaan. De speciale programma’s voor soepen, smoothies, ijs en desserts versnellen en vertragen naar behoren om de meest geweldige resultaten te bereiken. Als je zelf de controle wilt hebben, dan kan je nog steeds gebruik maken van de vier snelheidsopties en pulse knop, maar we raden dat zeker niet aan. Op het gebied van de beste manier van blenden weet Magimix echt wat ze doen.

Magimix Le Blender kopen

Er is geen molen

Wanneer je de Magimix Le Blender koopt, zorg er dan voor dat je degene koopt die je echt wilt hebben. Alhoewel we van dit model houden, is het niet de Magimix 11615 en wordt dus niet geleverd met een molen. De Magimix 11610 heeft ook geen optionele molen die je na de tijd aan kan schaffen, dus zodra je je product hebt gekocht zal je het voor altijd zonder molen moeten doen.

Uitgebreid receptenboek

Als je nog twijfelt over het feit dat een blender met deze kwaliteit je leven veel makkelijker zal maken, dan hoef je alleen maar een kijkje te nemen naar het meegeleverde receptenboek. Je zal hier 80 recepten in vinden en we zijn van plan om ze allemaal een keer te proberen.

Magimix Le Blender vs Vitamix

Voor het overgrote deel van de personen betekent het kiezen van een kwalitatieve blender een keuze tussen Magimix en Vitamix. Nadat we deze blender gebruikt hebben kunnen we zeggen dat de Vitamix meer opties heeft, maar de Magimix is bijna net goed en dat voor de helft van de prijs van een Vitamix.

Conclusie Magimix Le Blender review

Als deze blender bij je budget past (verkrijgbaar voor €179) en je niet op zoek bent naar een aparte molen, dan durven we eerlijk te zeggen dat de Magimix Le Blender een uitstekende keuze is. De geweldige kwaliteit zie je terug in elk onderdeel van de machine, van het geweldige design tot de eindresultaten. Je kan hem elke dag gebruiken met volledige voldoening. Koop deze blender en je zal zeker niet teleurgesteld zijn.

Vergelijk nu prijzen bij:

9.7Expert Score
Onze score

De geweldige kwaliteit zie je terug in elk onderdeel van de machine, van het geweldige design tot de eindresultaten. Je kan hem elke dag gebruiken met volledige voldoening. Koop deze blender en je zal zeker niet teleurgesteld zijn.

1 Reactie
  1. Wat bedoelen jullie precies met er is geen molen?
    Bedoelen jullie daar het maler/hakker-opzetstuk mee?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo