Omega VRT352 review: stille kwalitatieve slowjuicer

Waar eerdere Omega juicers lijvige, platte apparaten waren, is de VRT352 een compacte, verticale eenheid die minder ruimte inneemt in de keuken. Door zijn unieke ontwerp kan hij dicht bij een blender of keukenmachine worden geplaatst, waardoor het niet noodzakelijk is hem na gebruik op te bergen.

Deze slowjuicer combineert een echt trage vermaler met een tweetraps vijzel die fruit en groenten uitperst op een snelheid van 80 RPM. Hierdoor wordt het sap op natuurlijke wijze uit het vruchtvlees geperst en worden smaak, voedingsstoffen en vitaminen behouden. Het verticale apparaat is ergonomisch ontworpen en bevat een trechter bovenop een schaal die vast zit aan de basis, en een wijde opening met een stamper om grote stukken gemakkelijk te verwerken. De Omega VRT352 heeft slechts drie instellingen: uit, aan en achteruit.

Het verticale ontwerp maakt het gebruik veel gemakkelijker. Omdat slowjuicers de gewoonte hebben de producten langzaam te slepen, moeten ze meestal een handje geholpen worden bij het verwerken van blaadjes of zachte producten. Bij het verticale ontwerp van de VRT352 wordt het apparaat geholpen door de zwaartekracht, waardoor producten zonder te duwen omlaag verdwijnen.

  • Voordelen: Goedkoper dan andere Omega juicers, compact ontwerp en eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
  • Nadelen: Niet zo krachtig of veelzijdig als grotere slow juicers.

Vergelijk nu prijzen bij:

Onze beoordeling:

Omega VRT352 review slowjuicer close

Het is een tijd geleden dat we een Omega juicer ter beoordeling kregen. De laatste was de Omega J8006, en daar hadden we goede ervaringen mee – zo goed zelfs, dat we er zelf een paar hebben aangeschaft. Deze keer hebben we de verticaal staande VRT352 voor je getest. Niets aan deze juicer is traditioneel, we kunnen bijna niet geloven dat Omega zo ver weg van hun ontwerpfilosofie is afgedwaald in een poging om iets zo succesvol zoveel kleiner te maken.

Ten eerste is hij echt klein, zo klein dat we het hele apparaat mét containers op de bovenste plank van de keukenkastjes kunnen bewaren. Wat betreft de functionaliteit, die is vrij eenvoudig – één snelheid, drie instellingen: aan / uit / achteruit. Zet de juicer aan, snijd de ingrediënten die je nodig hebt, gooi deze in de trechter en duw ze aan met de stamper tot alles naar beneden verdwijnt.

Langzaam, geluidloos en zeker gezond – er is geen reden waarom de Omega VRT352 geen hit kan zijn onder sap fans. Ook al is hij niet zo krachtig of efficiënt als de J8006 of één van zijn andere broertjes, hij presteert meer dan voldoende voor een lager prijskaartje.

Gebruiksgemak – 5/5

Als je genoegen neemt met de langzame werking, heb je geen enkel probleem met dit apparaat. Hak alles wat je van plan bent te gebruiken en druk het langzaam naar beneden om een kant-en-klaar sap te produceren. Je hoeft niet het hele apparaat uit elkaar te halen om hem schoon te maken – je giet er gewoon water in en laat het apparaat zichzelf reinigen tussen persingen.

Schoonmaken – 5/5

Het reinigen van de VRT352 is ontzettend eenvoudig. Bij eerdere Omega juicers moest de hele unit stuk voor stuk uit elkaar worden gehaald en schoongemaakt, met de hand of in de vaatwasser. De Omega VRT352 hoeft alleen maar te worden omgespoeld met water. Voeg water toe via de opening bovenop, laat hem een tijdje draaien en hij is klaar voor de volgende ronde. Vergeet niet om hem grondig te reinigen in de vaatwasser als je klaar bent met je dagelijkse sap routine. Dit verlengt de levensduur van de juicer.

Sap kwaliteit – 5/5

Er bestaat nooit enige twijfel over de sap kwaliteit met een Omega juicer. Het sap schuimt niet en heeft een goede textuur. Verwacht alleen de beste kwaliteit, ongeacht welke producten je gebruikt in de VRT352. Hij verwerkt met gemak appelen, druiven en nog veel meer.

Sap opbrengst- 4/5

Als je ziet hoe droog het overgebleven vruchtvlees is, realiseer je je hoe krachtig deze juicer is en hoeveel sap hij opbrengt. Aangezien het persen trager gaat, is dat erg prettig want zo kun je grotere hoeveelheden sap maken om later te gebruiken. Je kunt het 72 uur bewaren zonder kwaliteit te verliezen.

Vermogen – 4/5

Waarschijnlijk het enige punt waarop de VRT352 het beter had kunnen doen. Zijn verticale ontwerp beperkt de kracht die hij kan genereren. Er is echter voldoende kracht om een ​​80 RPM boorsnelheid te handhaven en tarwegras te vermalen indien nodig.

Lawaai – 5/5

Hij maakt niet veel lawaai, de Omega VRT352 is in feite stiller dan elke blender, citruspers of keukenmachine die we ooit zijn tegengekomen. Als je echt iets wilt dat niet veel herrie maakt, moet je deze jongen een keer uitproberen.

Kenmerken en specificaties:

  • Omega VRT352 review wallLangzame slowjuicer met enkele vijzel.
  • Auto-reiniging met individuele tuiten voor sap en vruchtvlees.
  • Compact apparaat met verticaal ontwerp, neemt weinig ruimte in.
  • Maximale operationele snelheid van 80 RPM.
  • 10 jaar garantie, rechtstreeks geleverd door de fabrikant.
  • Kan tarwegras met gemak verwerken en geeft veel sap.

Conclusie Omega VRT352 review

Omega heeft het opnieuw geflikt, de VRT352 is niet alleen kleiner en goedkoper dan de vorige juicers, maar ook efficiënter, stiller en beter in kwaliteit en kwantiteit. Kortom, de Omega VRT352 is de beste juicer op de markt op dit moment.

Vergelijk nu prijzen bij:

9.4Expert Score
Onze score

Omega heeft het opnieuw geflikt, de VRT352 is niet alleen kleiner en goedkoper dan de vorige juicers, maar ook efficiënter, stiller en beter in kwaliteit en kwantiteit. Kortom, de Omega VRT352 is de beste juicer op de markt op dit moment.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo