Over vivajuice

Toen ik in groep zeven zat, leerde ik dat limonade standjes helemaal niet zo gezond waren, diegenen die in de zomer lang buiten in de hitte en vochtigheid stonden. Maar net als alle andere groep 7 kinderen hield ik enorm van cola, frisdrank, limonades, eigenlijk alles wat koud en zoet was.

Ik ben Sofie en op een mooie zomerdag kreeg ik een citruspers van mijn vader, nadat ik de avond ervoor tranen met tuiten gehuild had over hoe onhygiënisch mijn favoriete zomerdrankje eigenlijk was. En op dat moment begon mijn grote voorliefde voor sapmachines en sap maken. Dat is nu 21 jaar geleden en ik heb sindsdien honderden sapmachines geprobeerd, getest, gehouden, gehaat, weggegooid, kapot gemaakt, getreurd, begraven en weggegeven.

Mijn twee kinderen, 11 en 13 jaar oud, zeggen dat ik fanatiek ben over sap in plaats van alleen maar enthousiast, en ik ben het roerend met ze eens. Als je een sap fan bent dan maakt het helemaal niet uit of je sap maakt in een sapcentrifuge of slowjuicer. Echter, als je een groot bewonderaar van kwaliteitsapparaten voor de keuken of de kleine verschillen begrijpt en stiekem hoopt op betere prestaties en efficiëntie, dan zul je mijn passie voor als dat droge pulp produceert direct begrijpen.

Ik ben deze website een paar maanden geleden begonnen, puur vanwege mijn groeiende verlangen om mijn jarenlange ervaring met sapmachines te delen en anderen te helpen de juiste machine uit te kiezen. Naar mijn mening is erg geen goed of fout omdat het mijn passie is om nieuwe sapmachines te testen en de subtiele verschillen in smaak te ervaren. Maar ik begrijp ook hoe de juiste sapmachine echt een verschil kan maken voor je. En dat is waarom ik tegen al het gezond verstand inging en vivajuice.nl begon met een klein budget.

Mijn team bestaat uit mijzelf, mijn geweldige echtgenoot Bart en onze twee prachtige kinderen. Bij Vivajuice.nl zijn een familie team van testers die doen wat we doen omdat we enthousiast worden van sap maken en sapmachines.

Go Healty Now!

Sofie

Vivajuice
Logo