Princess citruspers reviews

Met een Princess citruspers kan je elke dag beginnen met een lekker glaasje versgeperste sinaasappelsap. Gezond en verrukkelijk! In dit artikel zullen we de verschillende modellen kort bespreken.

Lees reviews van gebruikers:

 

Princess citruspers reviews:

Princess Nice Price Juicer

Een handige citruspers met een automatische activatie functie en een links en rechts roterend mechanisme. Hij heeft een verwijderbare, transparante 750 ml maatbeker. Je kan de machine volledig uit elkaar halen, zodat je hem makkelijk schoon kan maken. Hij heeft tot slot een handige opslag voor de kabel, een stofdeksel en pulpfilter.

Elke morgen verse sap

De handige automatische activatie geeft je de mogelijkheid om elke morgen zonder al te veel inspanning te kunnen genieten van versgeperste sinaasappelsap. Het links- en rechtsdraaiende mechanisme zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid sap uit de sinaasappel wordt gehaald. Hij is geschikt voor alle citrusvruchten (citroen, grapefruit etc.). De beker heeft ruimte voor een geweldige hoeveelheid van 750 ml sap.

Makkelijk om uit elkaar te halen

De Nice Price Juicer kan volledig uit elkaar gehaald worden, waardoor hij makkelijk om schoon te maken is.

 

Citruspers Princess Master Juicer

Dit is een semi-professionele juicer. Hij is erg makkelijk om schoon te maken dankzij de verwijderbare sapcontainer en deksel. Een krachtige motor, maakt het persen van sap erg eenvoudig.

  • Power: 160 Watt
  • Roestvrij stalen behuizing
  • Makkelijk om schoon te maken
  • Voor alle soorten citrusvruchten
  • Pulp filter
  • Anti-druppel systeem
  • Weinig geluid
  • Onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • Anti-slip voetstukken
  • Geïntegreerde handgreep

Lees reviews van gebruikers:

 

Princess citruspers Citrus Juicer

Dit is een makkelijk te gebruiken citruspers met twee persstukken voor verschillende soorten citrusvruchten. Hij schakelt automatisch in met de juiste druk en roteert tijdens gebruik automatisch naar links en rechts, zodat de maximale hoeveelheid sap uit de vruchten gehaald wordt. Een verwijderbare kan met een maximale inhoud van 1 liter zorgt ervoor dat je verse sap voor de hele familie kan maken. Dit model is erg makkelijk uit elkaar te halen, zodat je hem makkelijk schoon kan maken en heeft opslag voor kabels en pulpcontrole.

Mooi en handig

Dit is een mooie en handige citruspers met twee persstukken voor verschillende soorten citrusvruchten. De automatische functies zorgen dat je met een minimale inspanning een hoop sap kan persen.

Makkelijk om schoon te maken

De volledig citruspers kan uit elkaar gehaald worden, zodat je alle onderdelen snel en gemakkelijk schoon kan maken.

 

Citruspers Princess Silver Fresh Juicer

Deze citruspers is hetzelfde als het oude 1966 model, maar heeft nu een zilveren spuitafwerking. Het is een makkelijk te gebruiken pers, welke twee verschillende persstukken heeft, zodat hij geschikt is voor alle soorten citrusvruchten. De unit draait automatisch van links naar rechts, zodat je de maximale hoeveelheid sap uit de citrusvruchten kan halen. Een handige schenktuit voorkomt dat de pers nadruppelt. Het model is tot slot makkelijk om uit elkaar te halen en heeft een stofdeksel en kabelopslag.

Zilver en glanzend

Dit is een aantrekkelijke elektrische citruspers met een stijlvolle zilveren spuitafwerking. Hij is geschikt voor alle citrusvruchten en begint te roteren zodra je het fruit op het persstuk drukt. De automatische functies zorgen ervoor dat je het maximale uit de citrusvruchten haalt.

Makkelijk om uit elkaar te halen

De citruspers kan makkelijk uit elkaar gehaald worden, waardoor hij erg makkelijk om schoon te maken is.

Citruspers Princess

 

Princess citruspers Silver Super Juicer

Dit is een makkelijk te gebruiken citruspers met een mooie zilveren afwerking en een krachtige 35 Watt motor. Een automatische inschakeling en rotatie zorgt ervoor dat je het maximale sap uit de vruchten kan halen zonder al te veel inspanning. De schenktuit voorkomt dat sap nadruppelt. Hij is tot slot makkelijk om uit elkaar te halen en heeft een handige opslag voor kabels en een stofdeksel.

Lees reviews van gebruikers:

 

Conclusie Citruspers Princess

Er zijn een hoop verschillende Princess citruspers modellen waar je uit kan kiezen en voor elk budget is er wel iets. Je keuze zal grotendeels afhangen van de hoeveelheid sap dat je wilt persen. Maar of je nu voor de goedkoopste of duurste kiest, je zal zeker geen spijt hebben van je aankoop.

 

Direct naar:

Vivajuice
Logo