Princess sapcentrifuge reviews

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Met de Princess sapcentrifuge kan je je ontbijt compleet maken. Beeld je eens dat je je dag begint met een heerlijke sap vol met voedingsstoffen. Met de sapcentrifuges van Princess is dit mogelijk.

Princess sapcentrifuge reviews op VivaJuice:

[/vc_column_text][td_block_21 category_id=”9″ category_ids=”51″][vc_column_text]Vergelijk prijzen bij:

 

Sapcentrifuge Princess 202040

Dit is de ultieme sapcentrifuge die je perfecte prestaties en resultaten biedt. Door het dagelijks drinken van de verse en verrukkelijke fruit- en groentesappen vol vitaminen die uit deze machine komen zal je je gezondheid, fitness niveau, complexiteit en figuur verbeteren. Hij heeft een grote trechter en een handige pulp opvangbak die je los kan maken. De hele machine kan je ook uit elkaar halen, waardoor je alles makkelijk schoon kan maken. Deze sapcentrifuge heeft twee snelheden en een pulse functie.

Er is zoveel meer dat je kan juicen!

Dacht je dat je met deze Princess sapcentrifuge alleen maar fruitsappen kon maken? Nou dan zal je blij zijn om te lezen dat je naast die verrukkelijk fruitsappen ook heerlijke groentesappen kan maken met deze sapcentrifuge, zoals wortelsap bijvoorbeeld.

 

Princess Sapcentrifuge 203040

Deze geweldige sapcentrifuge zorgt keer op keer voor perfecte resultaten en prestaties. Als je elke dag een heerlijke sap vol met vitaminen van deze sapcentrifuge drinkt, dan zal je je gezondheid, fitheid, complexiteit en figuur kunnen verbeteren. Hij is uitgerust met een erg veilig sluitsysteem en een erg grote trechter met een diameter van 75mm, welke perfect is voor grote stukken groenten en fruit. Een handige verwijderbare 1,8 liter pulp opvangbak en de mogelijkheid om de hele machine uit elkaar te halen, maakt het schoonmaken erg makkelijk. Deze sapcentrifuge heeft twee snelheden.

Niet alleen fruit

Maak verrukkelijke en smaakvolle fruit- en groentesappen binnen een mum van tijd, zelfs met harde groenten, zoals kool en wortels.

Waardevol

Deze ultieme sapcentrifuge biedt perfecte prestaties en resultaten. Zorg voor een volledige reiniging van je hele lichaam door deze sap te drinken en geniet elke dag van de vele voordelen die vers geperste sappen je kunnen bieden.

Groot

De grote trechter met een diameter van 75mm maakt het zelfs mogelijk om grote stukken groenten en fruit te verwerken.

 

Conclusie

Princess biedt twee uitstekende sapcentrifuges waar je zeker elke dag van zal kunnen profiteren. Als je op zoek bent naar sapcentrifuge die niet al te duur is, dan zal een Princess sapcentrifuge je zeker niet teleurstellen.

Vergelijk prijzen bij:

 

Direct naar:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]
Vivajuice
Logo