Princess slowjuicer reviews

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Princess slowjuicer reviews

Met een Princess slowjuicer kan je tijdens je ontbijt genieten van een sap die vol zit met vitaminen en de meeste voedingstoffen van alle juicer modellen zal bieden. In dit artikel zullen we de twee modellen bespreken die Princess aanbiedt.

Alle Princess slowjuicer reviews op VivaJuice:

[/vc_column_text][td_block_21 category_id=”9″ category_ids=”51″][vc_column_text]Vergelijk prijzen bij:

 

Princess VitaPure Slowjuicer

Deze handige en gebruiksvriendelijke multi-vitamine slowjuicer haalt efficiënt meer sap uit verse fruit en groenten. Deze hogere hoeveelheid sap-extractie betekent niet alleen meer sap, want voedingsstoffen en enzymen blijven ook perfect behouden dankzij de langzamere en perfect gecontroleerde perstechniek. Zelfs tot wel 86% meer vergeleken met de resultaten van een traditionele sappers. Verrukkelijke en smakelijke fruit- en groentesappen worden zonder inspanning gemaakt en zelfs harde groenten zoals kool en wortels en groene bladgroenten en tarwegras kunnen geperst worden tot een verrukkelijke sap. De machine kan volledig uit elkaar gehaald worden, zodat je hem makkelijk schoon kan maken. Hij is erg stil en heeft een kwalitatieve DC motor (met een garantie van 5 jaar), een grote trechter, achterwaarts gebruik om te voorkomen dat hij verstopt raakt en een bescherming tegen oververhitting.

Meer, meer en meer

Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je de maximale hoeveelheid sap, voedingsstoffen en enzymen uit de groenten en fruit kan halen.

Meer dan alleen fruit

De machine is niet alleen geschikt voor fruit, maar ook voor verschillende soorten groenten en het altijd moeilijk te persen tarwegras.

Een alles-in-één product

De kwalitatieve DC motor en een oververhittingsbescherming zorgt ervoor dat je jarenlang kan genieten van deze machine.

 

Slowjuicer Princess 202043

Met deze slowjuicer kan je de perfecte sap creëren met zowel harde als zachte soorten fruit en groenten. Alle belangrijke voedingsstoffen blijven daarnaast behouden, zoals vitaminen, enzymen en andere proteïnen door de langzame en perfect gecontroleerde sap perstechniek. De smaak zal door deze techniek ook beter zijn.

Een anti-druppel systeem zorgt ervoor dat er geen sap uit de machine druppelt wanneer dit systeem gesloten is. De machine is daarnaast makkelijk om uit elkaar te halen en er wordt ook een schoonmaakborstel meegeleverd. Alle onderdelen kunnen daarnaast ook zonder problemen in de vaatwasser gedaan worden.

Vergelijk prijzen bij:

 

Conclusie Slowjuicer Princess Review

Deze twee Princess slowjuicer modellen zorgen er beide voor dat je de maximale voedingsstoffen uit de groenten en fruit kan halen. De VitaPure is iets geavanceerder en nieuwer, maar met beide modellen zal je perfecte en verrukkelijke sappen kunnen maken.

 

Direct naar:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]
Vivajuice
Logo