Hurom HE review: alle modellen

Hurom HE Modellen

Stijlvol Ontwerp | Kom Met Maataanduiding | Bpa Vrij

De Hurom HU-500 HE Serie, bekend onder de naam HE-DB104, is het Hurom model dat in de zomer van 2013 werd gelanceerd.
Hurom HU-500 | Hurom HE

Het was de eerste in zijn soort en de introductie van een modern ontwerp hield meteen het einde in van de oude modellen.

Zoals je misschien weet onderscheidt Hurom zich onder meer door een ruime hoeveelheid modellen waar je uit kunt kiezen.

De verschillen tussen de modellen betekenen echter niet altijd ingrijpende productaanpassingen. Soms betekent een ander modelnummer niets meer dan een uitvoering in een andere kleur of vorm terwijl bijvoorbeeld alle overige kenmerken hetzelfde zijn gebleven en onderling uitwisselbaar zijn.

De ontwikkeling van de originele Hurom modellen tot de nieuwste modellen wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van subtiele verbeteringen in functionaliteit, prestatie en robuustheid van onderdelen.

Vergelijk prijzen bij:

 • Coolblue: bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Fonq: bekijk aanbieding
 • De Hurom HE heeft Een Aantal Nieuwe Eigenschappen. Het model Heeft Een Druppelvrij Ventiel Die Minder Rommel Geeft, De Mogelijkheid Om Porties Af Te Meten, Een Functie Om Te Kunnen Mixen En Is Makkelijker Schoon Te Maken.

  • Een sapkom met maatstreepjes maakt het mogelijk om voor het uitschenken exacte hoeveelheden sap af te meten.
  • Na aandringen van klanten bij de fabrikant werden uiteindelijk ook BPA vrije perselementen toegevoegd aan de machine. Hurom HEDaarom hoeft niemand zich meer zorgen te maken over ongewenste chemicaliën in zijn sap.
  • Een tweede schoonmaakborstel maakt schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Een sapfilter voor zacht fruit (grof) en een ander gemaakt van GE Ultem voor harde fruitsoorten en fijne groenten (fijn). Je kunt er alles wat je je maar kunt bedenken mee maken.
  • Handige ruimtes onderaan het apparaat maken het makkelijk om het apparaat op te tillen en te verplaatsenBehalve deze kleine veranderingen zijn de de sapfilters, wormschroef en motor onveranderd gebleven t.o.v vorige modellen.

   De middelste versnelling of ster tandwiel bevindt zich nu aan de achterkant van het trommelelement, terwijl deze bij eerdere modellen aan de voorkant zat.
   Dit zorgt voor een flink verschil in sapkwaliteit omdat het pulp nu aan de achterkant en niet aan de voorkant verwerkt wordt. Dit minimaliseert de hoeveelheid pulp die door de sapuitvoer wordt geperst en dat heeft vezelrijk sap tot gevolg.

  SAMENGEPERST IN PLAATS VAN GEMALEN OM DE NATUURLIJKE SMAAK EN VOEDING TE BEWAREN

  De innovatieve technologie van Hurom is het resultaat van 40 jaar onderzoek naar juicen.

  Traditionele juicers gebruiken scherpe messen die op hoge snelheden ronddraaien om fruit en groenten te malen. Hierdoor vindt verhitting plaats die zorgt voor oxidatie die ongewild de voedingsstoffen en enzymen vernietigt waar het je juist om te doen was.

  De Hurom HE Slowjuicer maakt gebruik van de eerste gepatenteerde technologie (SSS™) in de wereld, die het fruit op een lage temperatuur langzaam perst, en de natuurlijke smaak en voedingsstoffen helpt bewaren.

  Tegenwoordig is veel van het voedsel dat we eten bewerkt, waarbij alle voedingsstoffen die we nodig hebben en de smaak waar we zo van genieten zijn vernietigd. De Hurom HE Slowjuicer helpt mensen om terug te gaan naar een gezondere, meer natuurlijkere manier om benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en te genieten van de rijke natuurlijke smaak van fruit en groenten.

  Sap van een Hurom HE Slowjuicer is rijker aan natuurlijke vitamines, mineralen en enzymen dan sap uit traditionele juicers. Deze voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in het onderhouden van onze lichamen, helpen ons om ons goed te voelen en er gezonder uit te zien. Het stralend voorkomen van iemand die alle voedingsstoffen uit vers natuurlijk voedsel haalt is onmiskenbaar.

  Voor de meeste mensen is het moeilijk om schadelijk voedsel altijd te vermijden. De Hurom Slow Juicer helpt je om de slechte dingen van het leven van alledag goed te maken met heerlijk rijk sap vol voedingsstoffen.

  https://youtu.be/TQsWKeVT9qg

   

  Meer kenmerken van de Hurom HE modellen

  • Slow Squeezing System (SSS™)
   Behoudt de natuurlijke smaak en voedingsstoffen van groenten en fruit door gebruik te maken van de eerste gepatendeerde slowjuicing technologie (SSS™) in de wereld
  • Creëert Unieke Recepten
   Een oneindige reeks recepten voor fruit, groenten en zelfs babyvoedsel
  • Makkelijk Schoon Te Maken
   Schoonmaken kan niet makkelijker
  • Stil
   De motor in de Hurom HE modellen vibreert veel minder en garandeert zo een stille werking
  • Premium Design
   Grondig getest op duurzaamheid en gebruiksgemak
  Vergelijk prijzen bij:

 • Coolblue: bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Fonq: bekijk aanbieding
 • Traditionele horizontale malende slow speed juicers hebben een sapfilter met een veel kleiner oppervlak, wat het sapextractieproces nadelig beïnvloedt. Hurom heeft dat veranderd door de verticale juicer te ontwikkelen en het persmechanisme naar de bovenkant van de sap pers te verplaatsen en door een filter te gebruiken met een groter oppervlak, waardoor het sap na het juicen sneller doorloopt. Door net als traditionele horizontale juicers te werken met ongeveer 70 tot 80 omw/min, kunnen Hurom juicers een liter sap maken in ongeveer de helft van de tijd die traditionele machines erover doen.Hurom HE

  Centrifugal Juicers
  In het verleden hebben klanten die gefrustreerd waren door de langzame snelheid van horizontale malende juicers geopteerd voor centrifugal juicers. Helaas oxideert bij hoge snelheid juicers het sap echter sneller wat resulteert in minder voedingsstoffen, heel weinig enzymen en ervoor zorgt dat het sap bij bewaring snel in kwaliteit achteruitgaat.
  De Hurom HE Serie heeft echter als voordeel dat je sneller sap kunt maken dat minimaal 48 uur bewaard kan worden zonder verlies van voedingsstoffen.

  Nog een voordeel van het persmechanisme bovenaan is dat wat je er in stopt nauwelijks aangestampt hoeft te worden omdat de persschroef het als het ware zelf naar binnentrekt, zodat je alleen nog maar bij bladachtige groenten de aanstamper hoeft te gebruiken.

  De toevoeging van een siliconen anti-druppelklepje en dop op de sapuitlaat biedt verschillende voordelen ten opzichte van vorige modellen zonder dit kenmerk. Naast het voorkomen van druppelen op het aanrecht kan de kom als je klaar bent met juicen met water gevuld worden, zodat de wisserbladen voornamelijk het schoonmaken doen in plaats van jij! De nieuwe grotere 500 ml sapkan heeft ook een maataanduiding zodat je de hoeveelheid sap precies kan aflezen, je hoeft alleen maar het klepje open te maken en het sap loopt eruit.

  Steun voor de Hurom technologie uit wetenschappelijke hoek.

  Er wordt beweerd dat door de toevoeging van de sapdop op de nieuwe Hurom modellen het sap bij een gesloten dop gemengd kan worden voor het vrijgegeven wordt.
  Het wordt vergeleken met de door Max Gerson lang geleden verkondigde theorie dat wanneer verschillende voedingsstoffen onder druk met elkaar vermengd worden, ze sap produceren die meer voedingsstoffen bevatten omdat de voedingsstoffen uit het pulp er ook in zitten. Tot nu toe is er nog geen gedocumenteerd bewijs geleverd die deze bewering voor deze bepaalde sapmachine ondersteunt.

  Vergelijk prijzen bij:

 • Coolblue: bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Fonq: bekijk aanbieding
 • Dr. Max Gerson (van het wereldberoemde Gerson Instituut) beveelt aan dat pulp en sap voor het persen gemengd wordt, zodat er effectief meer voedingsstoffen uit het pulp gehaald worden. Door de nieuwe sapdop blijven pulp en sap langer met elkaar in contact, waardoor het sap meer kans krijgt om de ‘plakkerige’ voedingsstoffen uit de celmembranen en vezels (pulp) van de koud-geperste fruit en groenten te halen.
  Bij de nieuwe Hurom modellen zorgt de sapklep er voor dat je tot een halve liter sap krijgt dat mogelijk extra voedingsstoffen uit het pulp haalt omdat het door de boor gemalen wordt, of wormschroef. Met deze mengfunctie als de wisserbladen die het sap roeren betekent dit dat met gemengde ingrediënten je sapcocktail al perfect gemengd is als je het schenkt, met een mindere schuimlaag.

  Testen door de Michelson Laboratories Inc. En de Korean Food Research Institute bevestigen dat deze juicer 42,7% meer Vitamine C, en 60,7% meer Vitamine A onttrekt dan traditionele juicers. Dit onderzoek is gecertificeerd door de FDA en de USDA.

  Makkelijk schoon te maken!

  Sluit de sapdop en terwijl hij aanstaat schenk je water in de machine. Het water zal het achterblijvende pulp en sap verwijderen, wat erg handig is als je hem moet spoelen omdat je verschillende sappen wilt maken. Daarna kun je hem grondig schoonmaken met de bijgevoegde borstel, waarmee de eventueel in het filter achtergebleven vezels verwijderd worden.
  Er worden twee schoonmaakborstels bij de Hurom HE modellen geleverd en één daarvan heeft een handig verwijderbaar borsteltje waarmee je de moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken.
  hurom he modellen kopen

  Aanbevolen gebruik

  Terwijl verticale juicers fruit, zacht fruit, groenten, bladachtige groenten en tarwegras kunnen verwerken, beschouwen we ze meer als een allround sapcentrifuge. Ze werken beter met zachter fruit zoals bessen, ananas en sinaasappelen waar horizontale machines over het algemeen moeite mee hebben, maar als je voornamelijk tarwegras en bladachtige groenten wilt juicen dan geven de horizontale juicers inderdaad betere resultaten.
  Als je een juicer zoekt die het zo’n beetje allemaal goed doet, dan zit je met een Hurom slowjuicer altijd goed.

  Met de mogelijkheid om je eigen soja, amandel, rijst- of havermelk te maken kun je geld besparen en ook in de dieetbehoeften van verschillende gezinsleden voorzien. Je eigen stijl creëren kan met de Hurom heel snel en je kunt dit allemaal maken en bewaren om elke dag vers te gebruiken.

  Hurom – Een Must Voor Gezondheidsbewuste Mensen.

  Specificaties:
  Model: HE-DBI04 (HU-500)
  Afmetingen (B x D x H): 162mm x 260mm x 398mm
  Gewicht (netto / bruto): 6.8 kg / 10 kg
  OMW/MIN: 70 – 80
  Motor: Single-Phase Induction
  Vermogen: 150W
  Voltage / Frequentie: 230V / 50Hz/60Hz
  Zekering: 250V 5A
  Gecertificeerd: CE & C-Tick
  Lengte Kabel: 4.5ft (1.4 m)
  Duur Gebruik: Minder dan 30 min continue
  Garantie: 10 jaar op motor, 2 jaar op onderdelen en arbeid
  In De Doos:
  Behuizing motor, stofhoes, trechter, wormschroef (auger), sapfilter (grof), sapfilter (fijn), draaiende borstel, kom (met sapdop), duwstuk (stamper), set van twee (2) opvang schalen, set van twee (2) schoonmaakborstels, gebruikershandleiding

  Deze slowjuicer is over de hele wereld bekend onder verschillende modelcodes, inclusief HE-DBG04, HE-DBE04 & HE-DBI04 voor de Donkergrijze kleur, HE-RBG04, HE-RBE04 & HE-RBI04 voor de Rode kleur, en HE-IBG04, HE-IBE04 & HE-IBI04 voor de Ivoren Kleur. Zolang er bij het modelnummer HE-*04 staat, is hij van deze serie.

  Vergelijk prijzen bij:

 • Coolblue: bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Fonq: bekijk aanbieding
 • 9.1Expert Score
  Onze score

  De Hurom slowjuicer is en blijft één van de beste juicer die beschikbaar is.

  We kijken uit naar je ideeën

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Vivajuice
  Logo