Juiceme slowjuicer review

Over de JuiceMe Slowjuicer

De JuiceMe slowjuicer is een relatief nieuw product, op de markt sinds april 2014 en exclusief verkrijgbaar bij Tarwegraskoning.nl. Deze slowjuicer is compact en betaalbaar, maar hoe is hij in het gebruik? In deze JuiceMe slowjuicer review zetten we feitjes en meningen op een rij zodat je een geinformeerde keuze kunt maken.

Vergelijk prijzen bij:

De JuiceMe slowjuicer heeft een rotatiesnelheid van zo’n 66 omwentelingen per minuut. Die trage maalsnelheid maakt het apparaat tot een zogenaamde slowjuicer. Een slowjuicer is meestal duurder, maar voor die prijs beschikt hij over een aantal voordelen ten opzichte van een normale sapcentrifuge.

De langzame rotatiesnelheid zorgt ervoor dat er geen hitte vrijkomt bij het persen. Minder hitte betekent minder oxidatie, en daardoor langer houdbaar en beter smakend sap. Misschien ben je bekend met het gebruik van bijvoorbeeld een blender. In dat geval weet je wat een hels kabaal zo’n ding kan maken. Nog een voordeel van de langzame rotatiesnelheid is dat het een flink stuk stiller is. Je hoeft met een slowjuicer dus niet bang te zijn dat je ’s ochtends het hele huis wakker maakt bij het maken van je sapje voor het ontbijt. Daarbij beschikt een slowjuicer over mogelijkheden zoals het maken van vruchtenijs en notenpasta, die je bij een normale sapcentrifuge niet hebt.

Lees meer: Wat is een slowjuicer?

Door de verticale orientatie van de JuiceMe slowjuicer is het meestal niet nodig om je fruit en groenten aan te drukken. Deze slowjuicer trekt alles zo naar binnen. Verder maakt de verticale orientatie ook dat de JuiceMe slowjuicer minder ruimte inneemt in je keuken. Het mechanisme van een slowjuicer krijgt extra veel sap zelfs uit de meest taaie groenten en bladgroen. Ook handig voor de stronk van een broccoli, die je anders misschien weggegooid zou hebben.

juiceme slowjuicer tarwegras review

Meer of minder pulp? Dat kan!

Bij Tarwegraskoning.nl krijg je drie verschillende filters bij je JuiceMe slowjuicer, die bepalen hoeveel pulp weggefilterd wordt. Een fijne filter houdt de pulp uit je sapje, terwijl een iets grovere wel enige pulp toelaat. De derde, dichte filter is bedoeld voor mogelijkheden zoals ijs, babyvoeding en notenpasta.

Sommige mensen hadden wat moeite met vezelige groenten of tarwegras dat in de machine bleef steken, maar daar is al een oplossing voor. Een ‘reverse’ knopje laat de slowjuicer achteruit draaien zodat vastzittend materiaal makkelijk los kan komen. Schoonmaken is ook geen probleem. Je kunt gewoon wat water toevoegen terwijl de machine aanstaat. De meeste gebruikers hadden goede ervaringen met het schoonmaakgemak, hoewel sommigen toch liever de afwasmachine erbij haalden.

Vruchtenijs maken met een slowjuicer? Ja, graag!

De JuiceMe slowjuicer is geschikt voor het maken van vruchtenijs! De benodigde dichte zeef is inbegrepen in een bestelling. Bekijk hieronder hoe gemakkelijk de JuicMe slowjuicer werkt.

Prijs

De JuiceMe slowjuicer is nu voor de helft van de prijs exclusief verkrijgbaar bij Tarwegraskoning.nl: van €399 voor €199! Dat is voor een slowjuicer echt een lage prijs. Over het algemeen ben je voor een slowjuicer al snel een paar honderd euro kwijt. Een actie zoals deze is dus een mooie kans om met sapjes maken te gaan beginnen.

Vergelijk: Onze Slowjuicer Top 10

Functies

 • Het lage toerental van ongeveer 66 omwentelingen per minuut voorkomt verhitting en dus oxidatie
 • Fluisterstil
 • BPA vrij
 • Wordt geleverd met drie verschillende filters voor meer of minder pulp
 • 10 jaar garantie op de motor, 1 jaar garantie op de onderdelen
 • Geschikt voor het maken van ijs, babyvoeding en notenpasta
 • Kan alle soorten groenten verwerken tot sap, zelfs wortelen, radijs en kool
 • Is geschikt voor tarwegras
 • Een achteruitknop om gemakkelijk vastzittend materiaal los te krijgen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Met afmetingen van 39x31x33 cm neemt hij weinig ruimte in
 • Door de verticale positie van het apparaat is aandrukken niet nodig

Al overtuigd? Je kunt de JuiceMe slowjuicer bestellen bij Tarwegraskoning.nl

juiceme slowjuicer review onderdelen

Wat zit er in de doos?

 • Machine
 • Sapkan + Pulpkan
 • Fijne zeef
 • Grove zeef
 • Dichte zeef voor notenpasta
 • Juicecap (sapdop)
 • Schoonmaakborstel
 • Handleiding

Conclusie JuiceMe slowjuicer review

Alles bij elkaar komt de JuiceMe slowjuicer uit de bus als een prima product, vooral voor mensen met een wat krapper budget en voor de beginnende sapjesmaker. Slowjuicers zijn over het algemeen nou eenmaal dure producten. Die inverstering haal je er wel weer uit in duurzaamheid, maar met een aanbieding als deze wordt ook die eerste investering een stuk eenvoudiger. Daarbij houdt het multifunctionele systeem alle opties voor je open. Vruchtenijs, notenpasta, soep, pesto, babyvoeding en meer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Weet je het al? Dan kun je gemakkelijk bestellen online. Wil je toch nog even rondkijken, vergelijk dan de mogelijkheden in onze slowjuicer top 10. Liever een standaard sapcentrifuge? Bekijk dan onze sapcentrifuge top 10.

Vergelijk prijzen bij:

8.2Expert Score
Onze score

Een goede slowjuicer voor beginners. Prijs/kwaliteit een goede keuze.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vivajuice
Logo