Magimix sapcentrifuge reviews

Op het gebied van Magimix sapcentrifuge modellen biedt het bedrijf de zeer innovatieve Le Duo reeks aan. De Magimix Le Duo modellen bieden een zeer uitgebreide oplossing voor het maken van fruit- en groentesappen. Hieronder zullen we bespreken wat deze modellen zoal te bieden hebben en welke modellen er beschikbaar zijn.

Lees hier reviews van gebruikers:

Magimix sapcentrifuge reviews:

Multifunctioneel

Om vijf porties fruit en groenten per dag te nuttigen heeft Magimix een enkele machine ontwikkeld voor het maken van zelfgemaakte sappen.

Citruspers

Voor het halen van de sap uit sinaasappels, citroenen, grapefruit etc… Er worden twee persen meegeleverd voor zowel grote als kleine citrusvruchten.

Sapcentrifuge

Deze functie is voor het maken van een pure en heldere sap van groenten en fruit. Je kan zien dat het een kwalitatieve sap is en je kan van je sapje genieten zonder schuim. Ook wordt het maximale gehaald uit de voedingsstoffen die je in de machine stopt, dus één appel = één glas.

SmoothieMix

Voor het verwerken van zachte of gekookte soorten fruit en groenten (aardbeiden, paprika, tomaten etc.). Bedoeld voor het maken van nectars, smoothies of coulis.

Lees hier reviews van gebruikers:

Vitaminen, sap en antioxidanten via de Magimix sapcentrifuge

Meer vitaminen

Meer vitamine C in zelfgemaakte sinaasappelsap. Met de SmoothieMix extensie krijg je +66% meer vitamine C vergeleken met een traditionele juicer.

Meer sap

1 appel = 1 glas sap. Met de SmoothieMix extensie haal je tot wel 86% meer uit de groenten en fruit.

Meer antioxidanten

Met de SmoothieMix extensie haal +81% meer antioxidanten uit de groenten en fruit vergeleken met een slowjuicer.

Magimix sapcentrifuge is makkelijk om schoon te maken

De Le Duo modellen hebben een nieuwe vulbak met verwijderbare rand, zodat je de machine makkelijk schoon kan maken. Alle onderdelen kunnen losgekoppeld en in de vaatwasser gestopt worden. Bij elk model wordt een spatel meegeleverd, zodat het schoonmaken nog makkelijker gemaakt wordt.

Lees hier reviews van gebruikers:

Robuust

Alle Magimix sapcentrifuge modellen worden ontwikkeld in Frankrijk en worden geleverd met een krachtige en zeer stille commerciële inductiemotor, welke een garantie van 30 jaar heeft. Ook hebben ze een stevige roestvrij stalen mandje voor een optimale sap-extractie.

Duo XL / Duo Plus XL / Duo Salad & Juice

Le Duo juicers zijn de simpele en meest effectieve manier om verschillende soorten fruit en groenten om te toveren in verse en gezonde sappen die rechtstreeks in je glas stromen.

Features

  • Inductiemotor
  • Verwijderbare rand
  • Extra grote trechter
  • Receptenboek

Standaard accessoires

  • Citruspers: Voor het persen van sinaasappels, citroenen, grapefruit etc… Er worden twee persen meegeleverd voor zowel grote als kleine citrusvruchten.
  • Sapcentrifuge: Voor het maken van een pure en heldere sap van groenten en fruit. Roestvrij stalen mandje
  • SmoothieMix (alleen bij Duo Plus XL model): Voor het maken van nectars, smoothies of coulis van groenten en fruit.
  • Extra grote trechter: Groot genoeg voor hele of grote stukken fruit.
  • Spatel: Voor het makkelijk schoonmaken van de mand waar de sap doorheen wordt geperst.
  • Receptenboek: Opdoen van ideeën voor het maken van fruit- en groentesappen.

Lees hier reviews van gebruikers:

Optionele accessoires

Groente bereiding extensie (standaard bij het Salad & Juice model)

Voor het 2mm of 4mm snijden en raspen van verschillende soorten groenten.

Magimix Sapcentrifuge kopen

 

Conclusie Magimix sapcentrifuge reviews

De Le Duo modellen van Magimix zijn zeer innovatief en zodra je eentje in huis hebt zal je zeker optimaal genieten van het al het moois dat aangeboden wordt. De mogelijkheid om uit drie verschillende modellen te kiezen is ook erg mooi, omdat je zodoende bepaalde features die je mogelijk helemaal niet gaat gebruiken achterwege kan laten en zodoende wat geld kan besparen. Heb je al een mooie Magimix sapcentrifuge in huis? Deel dan zeker je mening hieronder, zodat andere lezers hier ook van kunnen profiteren.

Direct naar:

Vivajuice
Logo